melooon مدیر استارتر عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 775 عنوان غم دارم... 74 بازدید | 9 پست نمیدونم چرا...انگار ی چیزیو از دست دادم...همش گریم میاد ولی توضیحی ندارم شمام اینطور میشین؟ 1399/01/26 | 01:58 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhtare_royaha2 عضویت: 1398/09/27 تعداد پست: 1825 اره 😍واس خوشبخت شدنم صلوات میفرستی؟ تاریخ شروع رژیم ۳۰ مرداد وزن شروع ۸۷
melooon مدیر استارتر عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 775 نمیدونم اینطوری نبودنی ام استرس دارم انگار همش ی اتفاقی میخواد بیوفته ب قدری ک همش موهای تنم سیخ میشه...کلا آرامش ندارم
darya000darya عضویت: 1396/11/05 تعداد پست: 13896 چیزی نیی ی موزیک آروم گوش بده ورزش کن با کسایی که دوسشون داری وقت بگذرون خوب میشی وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
atena1386 عضویت: 1398/12/01 تعداد پست: 509 نمیدونم اینطوری نبودنی ام استرس دارم انگار همش ی اتفاقی میخواد بیوفته ب قدری ک همش موهای تنم سیخ میش ... عزیزممم منم مثل توهم ی غم خاصی دارم ولی هیچ جوره نمیتونم توضیحش بدم همشم گریم میگیره💔😔 به امید مردن 💔💔😔😔😔 خدانگهدارت دلم❤ تنگ میشه واست 💔جای من نیستی نگی😔 رفتشو جازد 💔خدانگدارت فقط ❤روبه خدا کن 😔حالم خرابه 💔برام دعا کن 💔😔 دعا کن حال دلم خوب شه🙏💔😔 دعا کن ب چیزایی ک میخوام برسم🙏💔😔
melooon مدیر استارتر عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 775 عزیزممم منم مثل توهم ی غم خاصی دارم ولی هیچ جوره نمیتونم توضیحش بدم همشم گریم میگیره💔😔 خیلی بده..همه جور اتفاق غمناک تجربه کردما..ولی هیچ کدوم این جنسی نبوده...
atena1386 عضویت: 1398/12/01 تعداد پست: 509 خیلی بده..همه جور اتفاق غمناک تجربه کردما..ولی هیچ کدوم این جنسی نبوده... اره همش ناراحتی یا میترسی همش ی اتفاق بد بیوفته درکت میکنم دقیقا عین خودتم ولی هیچ توضیحی ندارم💔 به امید مردن 💔💔😔😔😔 خدانگهدارت دلم❤ تنگ میشه واست 💔جای من نیستی نگی😔 رفتشو جازد 💔خدانگدارت فقط ❤روبه خدا کن 😔حالم خرابه 💔برام دعا کن 💔😔 دعا کن حال دلم خوب شه🙏💔😔 دعا کن ب چیزایی ک میخوام برسم🙏💔😔