2777
2789

راهکار بدید خانمها

موهام تا پایین شونه هامه اصلا بلند نمیشه 

یعنی رشد داره از موهای ریشه سرم متوجه میشم که موهام چقد رشد داشته اما انقد میریزه که بلند نمیشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید از کیست یا مشکلات هورمونی باشه بعد کرونا برو ازمایش بده

جوشان مولتی ویتامین هرروز بخور

قرص زینک یه دونه بعد غذا هرروز بخور

برای وزی من از روغن نارگیل و زیتون جواب گرفتم..بعد حموم بزن

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ

زینک بخور

موهاتو یکم کوتاه کن بعد روغن بادام تلخ بزن ب ساقه موهات

سشوار نکش 

برای اینکه موهات تغذیه بشه از ماسک مو بعد از حمام استفاده کن

من یک کنکوری هستم ک قراره انشالله امسال پزشکی قبول بشم. من مطمئنم ک موفق میشم و ب خودم و توانایی هام ایمان دارم. پس با توکل ب خدا و با تکیه بر پشتکار خودم برای اهدافم تلاش میکنم. یا علی

شما موهاتون ابرسانی و پروتئین تراپی نیاز داره موهمیشه رشد میکنه ولی چون از پایین خورد میشه قدش تغییری نمیکنه. اول باید کوتاش کنی یا اگر نمیخوای هرماه حدود دو سه سانت ازپایینش بزن ولی هرماه انجام بده تا موخوره هات برطرف شن.ماسکای خونگی استفاده کن. بهت پیشنهاد میکنم توی اینستاگرام پیج رایدو فرفری یا ساحل کرلی رو فالو کنی عالین

من از بچگی موهام همیشه کوتاه بوده . احساس میکنم موهام به یه حدی میرسه دیگه بلند نمیشه . یعنی راستع ک ...

نوچ منم تا دبیرستان موهام پسرونه بود ولی الان وسط کمرم فقط باید رسیدگی کرد

من از بچگی موهام همیشه کوتاه بوده . احساس میکنم موهام به یه حدی میرسه دیگه بلند نمیشه . یعنی راستع ک ...

منم دقیقا همونجورم موهام فقط تا پایین شونه هام رشد داره و اصلا بلند نمیشه و اگه بشه همش میشه وز و موخوره