2777
2789
عنوان

اب و نشاسته برای لکه بینی خوبه؟

31034 بازدید | 20 پست

شنیدم میگن نشاسته رو توی اب  حل کنین بخورین

کی امتحان کرده؟ 

من هفته هفتم هستم 

یک هفته‌س که لکه بینی دارم

لطفا اگه امتحان کردین یا از کسی شنیدین بیاین بگین نتیجش خوب بوده و لکه ها رفع شده؟ و طرز استفاده‌شو بهم بگین

أَلاَ بِذِکْرِ اللّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ.. :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خوردم قطع شد ولي لك بيني علت داره ك ببيني علتش چيه من هماتوم بود 

من امروز رفتم سونو واژینال گفت خوبه همه چی نمیدونم چیه این..توی ترشحاتم میبینمشون..شیاف هم بهم داد

اينم بگم من خوردم ولي گفتن باعث شه در تشكيل لوله هاي عصبي جنين تاثير بزاره  نميدونم چي بگم ولي ...

الان هفته چندمی؟ 

یک قاشق نشاسته تو آب سرد صبح ناشتا  باعث ضخیم شدن دیواره رحم میشه لوبیا سبزم خوبه

اها ممنون عزیزم شما استفاده کردی؟ 

اي كاش اين سوال رو نمي پرسيدي برا من سقط شد

چی خوردی گلم؟من عقدم میترسم حامله باشم چیزی هست بخورم پریود بشم ۱۰روز از موعدم گذشته

دوست گلم برای رسیدن به خواسته هام صلوات میفرستی؟لایک کن منم بفرستم برات
چی خوردی گلم؟من عقدم میترسم حامله باشم چیزی هست بخورم پریود بشم ۱۰روز از موعدم گذشته

پریودات منظمه؟ بی بی چک بزن خیالت راحت بشه

پریودات منظمه؟ بی بی چک بزن خیالت راحت بشه

بی بی ندارم نمیتونم بخرم نامزدمم دوساعت ازم دوره نمیشه بیاد،اره همیشه منظم بوده ولی رابطه پرخطرداشتم یه دونه اورژانس خوردم چندروز بعدش لکه بینی داشتم خیلی کم قهوه ای تیره که الان از زمان لکه بینی هم حساب کنم ده روز گذشته میترسم  تست خانگی زدم مثبت شد ولی بهش اعتمادی نیست

دوست گلم برای رسیدن به خواسته هام صلوات میفرستی؟لایک کن منم بفرستم برات