2777
2789

من خودم

سال 88 یه گوشی نوکیا یازده دوصفر برام خریده بودن یه بند داشت عین ندید بدیدا مینداختم دور گردنم میرفتم کلاس زبان یبار سر کلاس یکی زنگ زد این شروع کرد به خوندن با صدای بلند (ممد نبودی ببینی شهر ازاد گشته 😂😂😂😂) منم بلد نبودم چطوری خفش کنم برداشتم محکم گوشیو کوبوندم کف کلاس باطری فیلان پیلانش در اومد خاموش شد 😂

یبار دست هم کلاسیم از اون گوشی کشوییا دیده بودم اومدم این نوکیارو انداختم تو اب 2 3 روز همینطور تو اب بود میخواستم خراب شه برام از اون کشوییاش بگیرم . موقعی که رفتم سراغ گوشی خیلی خوشحال از اینکه خراب شده ! دیدم روشن شد هرکاریم کردم خراب نشد از طبقه دوم انداختم تو حیاط هیچی که هیچی ناموس گوشیا بود 😂😂 همین الانم دارمش شکسته ولی کار میکنه!

سال ۸۷ نوکیا بود تاشو

هیچی هی عکس زمینه ش و عوض میکردم 😂

در پی رد و قبول عامه خود را خر مساز*چونکه نبود کار عامی جز خری یا خرخری*گاو را باور کنند اندر خدایی عامیان*نوح را باور ندارند از پی پیغمبری

N78 نوکیا بود. سال ۸۷ گرفتم 

رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا در حال داغون کردن بودی😂

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

سال دقيقا خرداد ٨٧تازه ي سونى اريكسون خريده بود بابام برام

بعد هميشه ارزو داشتم گوشيم زنگ بخوره و خب طبيعتا هيشكى شماره منو نداشت ١٦سال و نيمم بود

ي شب رفتيم مهمونى بعد گوشى من زنگ خورد من هول كردم از ذوووق دهنم اندازه اسب ابي باز بود ب گوشى نگاه ميكردم🤣

زغوغاىِ جهان فارغ!!!🙃

یه مدل نوکیا بود

یه مدت دوستام میگفتن برای کسی عکس بفرستی . به اندازه یه پیامک هزینه داره. برای همین  تا مدتی هر عکسی برا هم میفرستادیم  یکی هم بجاش میخواستیم  که ضرر نکنیم  

بعد چند هفته فهمیدیم  چه اسکول بودیم

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

اولین بار ک گوشی گرفتم نمیدونستم آهنگ پیشواز چیه ی بار ک زنگ ب دایم زدم صدای ی مرد اومد منم شروع کردم ور ور حرف زدن خالمم پیشم بود بعد از اون همه فک زدن فهمیدم آهنگ پیشوازش بوده ک ی ساعت حرف زدم باهاش کلی سوژه شدم:O

من در تاریخ ۹/۹/۹۹ یعنی روز تولدم ب کسی ک سالهاست دوسش دارم رسیدم♥️😍 اون دانشگاهی  ک میخوام قبول شدم😍♥️ خدایا شکر  ♥️♥️