2777
2789
عنوان

سر درد بخاطر کتک

1913 بازدید | 79 پست

سلام چند شب پیش شوهرم بدجور منو زیر بار کتک گرفت بیشتر به سرم با مشت ضربه میزد. سرم گیج میره هنوز سنگینه درد میکنه خوب نشده. خیلی بیشرفه چون بدنمم کبود شده قبول نمیکنه میگه من فقط تو سرت زدم خودت از قبل بدنت کبود بوده یا جایی خورده.

در صورت مشاهده یا مواجهه با موارد کودک آزاری،همسر آزاری در ایام کرونا، برای دریافت خدمات اجتماعی-روانی به صورت رایگان و شبانه روزی با شماره تلفن 123، اورژانس اجتماعی سازمان بهزیستی کشور، تماس بگیرید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم والا😐

به هر چی میپرستید بیخیال اسم کاربری من بشید هنوز که هنوزه خودمم نمیدونم برای چی این اسمو گذاشتم نه خودم سیگار میکشم نه سیگار دوست دارم نه شوهرم سیگار میکشه😫😫😫😫😫ممنون میشم لایک نکنید❤

چقدم پرو میگه فقط تو سرت زدم

۹۹/۹/۹خیلی دیره.امسال محرم نی نیمو از امام حسین میخوام میدونم رومو زمین نمیندازه.رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعا ، رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین 

زنگذبزن 123

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )

قطعا به روانپزشک نشونشون بدین

من اگه انشالله خانومم جوای مثبتشو بده از گل نازک تر بهش نمیگم

زن ظریفه،لطیفه،زیباترین موجودخداست....

✌🏾شمام مثه آبجی ما✌🏾              

عزیزم به نظر من حتما پیش یک مشاور برین چون این رفتار ها نشانه مشکل روانی هست و ممکنه در آینده خیلی خطرناک تر هم بشه

تا وقتی نشه از پشت تلفن بزنم توی دهن بعضیا علم پیشرفتی نداشته🙂💔 یه روز یه نفر توی کار یکی فضولی نکرد مُرد...!