2777
2789
عنوان

همش 20روزه ک فوت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 43 پست

من شنیدم که ارواح نمیتونن تو خواب کسی برن این روح شماست که تو خواب میره پیش پدرتون و حتما جاش خوبه که میگه اما برای اموات صدقه ک رد مظالم خیلی سفارش شده حتما بدید

أَلَیْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ؛ آيا خدا كفايت‏‌كننده بنده‌‏اش نيست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباهی این گوشیم تایپ میکنه موندم خودمم دعوا راه میافتاد ها 😂😂😂

نه باو 

خوبی اینه تو جمله ات دو باره خیرات رو نوشتی 

فک کن یه لحظه به جمله ات 😂😂😂😂

شده باران بزند بر بدن پنجره ات ... ناگهان بغض بیفتد به تن و حنجره ات ..؟!💔
من شنیدم که ارواح نمیتونن تو خواب کسی برن این روح شماست که تو خواب میره پیش پدرتون و حتما جاش خوبه ک ...

دلم خيلي براش تنک شده

نميتونم بيخيال باشم جاش خاليه بابام هيچيش نبود نميدومستم اخرش اينطور تلف ميشه با اشتباه

وای خدالعنت کنه بعضی دکترارو .😓اره مطمعن باش ک جاشون خوبه خدارحمتشون کنه😔

انقددد تو نيني سايت کفتم کشتنش همه ب مسخره کرفتن

و از پرستارا و دکترا حمايت ميکردن

خدا ان شالله از باعث و بانيش نکذره پدرم رفت تلف شد نميدوني چ انساني بود

دلم خيلي براش تنک شده نميتونم بيخيال باشم جاش خاليه بابام هيچيش نبود نميدومستم اخرش اينطور تلف ميشه ...

باز خوبه تو خواب می بینی زنداداش منم ۴ ماهه مادرش فوت کرده اونم ناگهانی خیلی حال روحیش خرابه حتی یکبارم خواب مادرشو ندیده همه دیدنش تو خواب جز زنداداشم.اونم فکر کنم به خاطر بیقراری زیاد زنداداشم که خیلی وابسته مامانش بوده هست چون میگن بی قراری و ناراحتی زیاد روح متوفا رو اذیت میکنه.براشون قرآن بخوون و رد مظالم یادت نره خیلی مهمه.میگن خیلیا به خاطر همین موضوع اون دنیا گرفتارن

رد مظالم چجوريه نيشه بکي چجور خيرات بديم چيکارا براش کنيم

یه پولی هست که صدقه بدی به فقیر به نیت رد مظالم.

مثلا ممکنه آدم میره بیرون از زمین کشاورزی کسی میره محصولشو له میکنه یا مثلا شاخه درختشو میشکنه.یا مثلا نون یا چیزی میخره ۵۰۰ تومن بدهکار میشه یا مثلا بابات از کسی پول دستی گرفته شما نمیدونید و یا بدهی بزرگتر داره. یه چیز حدودی به فقیر به عنوان رد مظالم بدید.

کتاب سه دقیقه در قیامت بخونید خیلی خوبه ادم متوجه میشه که اموات چشم انتظار چی هستن