2777
2789
عنوان

همش 20روزه ک فوت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدارحمتشون کنه و ب شما صبر بده 

عزیزم این ی چیز خیلی طبیعیه اد م وقتی عزیزشو از دست میده یه خلع درونش ب وجود میاد مغز برا جبران این خلاء و دلتنگی خابشو میبینه

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍

مادربزرگ منم که فوت کرد،روز سومش خواب دیدم جوون شده و قد بلند ،امید قشنگ شده بود که نگو

وقتی فوت کرد چروک چروک بوداا

روزی که تو آمدی به دنیا عریان_ جمعی به تو خندان و تو بودی گریان_ کاری بکن ای دوست به وقت رفتن_ عالم به تو گریند و تو باشی خندان

انشاالله ک خدا بهتون صبر بده داغ پدر خیلی سخته😔من تصورشم نمیتونم بکنم...اما خوابتون نباید معنای بدی بده...براشون صدقه بذارید🙏

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

خدا رحمتش کنه و براش طلب امرزش کنید و خیرات کنید عزیزم

تسلیت میگم‌غم بزرگیه

اما این خوابها بخاطر اینه که زیاد بهش فکر میکنید گلم

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

خوش به حالت که آومده به خوابتون. حتما آزتون راضی. پدر شوهر من 6 ماهه فوت کرده یه بار خیلی محو خواب دیدم این آخرین اذیتش کردم روحیه اش خوب بود من مشکلاتمان بهش گفتم اونم روحیه اش خراب شد 20 روز نشده فوت کرد طفلی بیماری خونی داشت. منم کم آورده بودم فکر دم میتونم ازش کمک بگیرم بهش گفتم اما نمیدونستم خودش به روحیه احتیاج داره. فکر میکنم خیلی از دستم ناراحته 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
خیانت میخاد اگه تا 40 روزی به خوابیده اولاداش بیاد خیرات میخاد 

😂😂😂

خیرات 

😆😆😆

خدایی یه لحظه گرخیدم چی نوشتی

شده باران بزند بر بدن پنجره ات ... ناگهان بغض بیفتد به تن و حنجره ات ..؟!💔