2777
2789
عنوان

بیاین بهم بگین اشتباه نکردم

87 بازدید | 14 پست

سلام خانوما اول بگم که من کلا آدم محتاطی هستم حتی میشه گفت گاهی وقتا ترسو اصلا اهل ریسک نیستم و هر کار میخوام بکنم همه ی جوانب رو باید بسنجم اصلا هم از این اخلاقم راضی نیستم اینو داشته باشین تا اصلش رو بگم 

پسرم چند روز دیگه ۶ ماهش میشه از ۴ ماهگی میخواست شوهرم ببرتش ختنه کنیم میگفت بزرگ میشه اذیت میشه ولی من راضی نمی شدم بخاطر کرونا اینم بگم که ما یه شهرستان کوچیک هستیم که تا الان طبق آمار ۷ نفر مبتلا داشتیم خلاصه که پسرم رو نبردم برای ختنه شوهرمم همش داره غر میزنه که وضعیت هر روز داره خطرناک تر میشه از این طرف پسر ما هم داره بزرگتر میشه خوب براش سخته ختنه کردن 

حالا امروز شوهرم گفت یکی از دوست ای خانوادگیمون که پسرش سه ماهه هست گفته دیگه نمی شد صبر کنی بچه میغلطه اذیت میشه دیگه دلو زدیم به دریا ختنه اش کردیم اینو شنیدم خیلی ناراحت شدم که چرا من یه ذره ریسک پذیر نیستم چرا همون دو ماه پیش نبردمش ختنه بشه؟

بنظرتون اشتباه نکردم؟

هر چی بچه کوچیکتر باشه بهتره  حالا دیگه حرص بیخودی نخور گلم ...  ان سالله خدا گل پسرتو ح ...

خوب بنظرت کی ببرم‌

الان ببرم یا بزارم چند ماه بگذره کلا کرونا ریشه کن شه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم باید چهارماه یا۵ماه قبل میکردی.خیلی دیرکردی.

کوچیکترباشه زودتر خوب میشه با یه شیردادن دردش آروم میشه 

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.
من وقتی پسرم نه روزش بود این کارو کردم هرچیکوچکتر باشن راحتتره براشون

اینو میدونم منم پسر بزرگم رو زیر یکماه بردم شما الان با این شرایط قرنطینه راهنمایی کن؟

الان ببرمش؟

به نظرم باید چهارماه یا۵ماه قبل میکردی.خیلی دیرکردی. کوچیکترباشه زودتر خوب میشه با یه شیردادن دردش ...

ببین اصلا شرایطش جور نش اول که بخاطر بیلی تا یکماهی درگیر بیمارستان بودیم بعد من بخیه هام عفونت کرد درگیر شدم بعدم انفولانزا بعدم کرونا درواقع همه چی دست به هم داد 

اگر نه که اون پسرم رو زیر ۶ ماه ختنه کردیم

ببین اصلا شرایطش جور نش اول که بخاطر بیلی تا یکماهی درگیر بیمارستان بودیم بعد من بخیه هام عفونت کرد ...

خب فعلا صبر کن کرونا ریشه کن شه‌دیگه میفهمه دوسه ماه دیگه ببر

۶سالگیم خوبه

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.