2777
2789
عنوان

شوهرم به مادرم بی احترامی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چون به ریز ماجرا آگاه نیستم نمیتونم قضاوتی کنم(چه بسا نوع و کیفیت دخالت مادرتون خیلی بد بوده باشه یا شاید ازون دسته مادر زن هایی باشه که بیش از اندازه دخالت می‌کنند) ولی درهرحال کار همسرت بی ادبی بوده و ازین بابت مستحق شماتته...

سکته چرا

اخه بهم دروغ گفت اصلا توقع نداشتم ازش دروغ بگه اصصصلااااا

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ 💁ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ / دانی ک از ادمی چ ماند پس مرگ   عشق است و محبت است و باقی همه هیییچ......😍😍
مگه وقتی مامانت اومده ندیدش و سلام نکرده؟

من رفتم درو باز کردم در اتاق پذیراییمون بیرونه از اونجا اومد داخل قبلسم ب شوهرم گفتم مامانمه ک داره در میزنه اونم تو حال بود میدونست مامانم اومده داخل

سلام پسته خانم خوبی عزیزم اوضاع بر وفق مرداه انشالله؟؟؟؟ با نینی و باباش اکی شدی؟

سلام عزیزم

مرسی ب خوبی شما

دارم سعی میکنم ک کوتاه بیام...هرچند سخته

وگرنه نمیشه با خودخواهی زندگی کرد...

نه والا زیادم باهم خوب نیستیم.کلا عصبیه

نصیحت کردن قبل از اتفاق باید باشه 

نه بعد از اینکه شوهرت خونه رو خریده

کاریکه شده 

زندگی پستی بلندی داره 

شوهرت که دوست نداشته ضرر کنه 

درسته مادرته احترامش واجبه 

ولی همیشه طرف شوهرت باش اونکه باهات میمونه همه رفتنی ان

نه والا زیادم باهم خوب نیستیم.کلا عصبیه

حق داشتی ناراحت بشی استاتر جان به نظر منم کار خییلی بدی کرده باید حداقل حتی اگه با شما هم قهر بود سنگین با مادرت صحبت میکرد نه که بی محلی کنه و خوشامد نگه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ 💁ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ / دانی ک از ادمی چ ماند پس مرگ   عشق است و محبت است و باقی همه هیییچ......😍😍
من رفتم درو باز کردم در اتاق پذیراییمون بیرونه از اونجا اومد داخل قبلسم ب شوهرم گفتم مامانمه ک داره ...

اها.خب بی احترامی کرده ولی دعوای بد نکن.بی محلی کن و با ارامش بگو انتظارت چی بوده.

من همین یه دونه ام!
سلام عزیزم مرسی ب خوبی شما دارم سعی میکنم ک کوتاه بیام...هرچند سخته وگرنه نمیشه با خودخواهی زندگی ...

انشالله بهترینا برات پیش بیاد 

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی