مادرم قبلا یکم شوهرمو نصیحت کرده بود مثلا بش گفته بود این زمینو نباید میخریدی جاش خوب نبود شوهرمم بدش اومده بود حالا امروز مادرم اومد خونمون بردمش تو اتاق شوهرمم تو حال بود بعد بدون اینکه بیاد بگه خوش اومدی از خونه زد بیرون.خیلی ازش ناراحتم.منتظرم بیاد خونه دعوا کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من چون به ریز ماجرا آگاه نیستم نمیتونم قضاوتی کنم(چه بسا نوع و کیفیت دخالت مادرتون خیلی بد بوده باشه یا شاید ازون دسته مادر زن هایی باشه که بیش از اندازه دخالت میکنند) ولی درهرحال کار همسرت بی ادبی بوده و ازین بابت مستحق شماتته...
حق داشتی ناراحت بشی استاتر جان به نظر منم کار خییلی بدی کرده باید حداقل حتی اگه با شما هم قهر بود سنگین با مادرت صحبت میکرد نه که بی محلی کنه و خوشامد نگه
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ 💁ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ / دانی ک از ادمی چ ماند پس مرگ عشق است و محبت است و باقی همه هیییچ......😍😍