2777
2789
عنوان

چه کسانی عکس رنگی از رحم گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 1104 بازدید | 98 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همون اول گفتم دکتر برام نوشت که بعد یکسال اقدام بی نتیجه نفهمم کلا سرکار بودم.... رفتم مرکز ابن سینا گفتن هم با بیهوشی داریم هم با بی حسی چون همراه نداشتم هرکاری کردم قبول نکردن با بیهوشی . با بی حسی انجام دادم‌ هیچ وقت یادم نمیره مرگ رو جلو چشام دیدم تازه لوله هام باز بود کاملا. بعدش هم که به مواد تزریق شده حساسیت دادم بیهوش شدم .... درحالیکه من اصلا آستانه دردم پایین نیست نمی دونم چرا اینجوری شد

منکه مردم و زنده شدم خیلی دردداشت،قبلش تو نینیسایت خوندم که همه گفتن اصن درد نداره با خیال راحت رفتم،ولی وقتی داشتم از درد میمردم خیلی عصبانی شدم از کسایی که الکی گفته بودن درد نداره،چون اگه راستشو گفته بودن یه مسکن قوی میخوردم یه نیم ساعت قبلش،نتیجه شم نرمال بود مشکلی نداشتم ولی نمیدونم چرا اونهمه درد داشت

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
من همون اول گفتم دکتر برام نوشت که بعد یکسال اقدام بی نتیجه نفهمم کلا سرکار بودم.... رفتم مرکز ابن س ...

بعدا میان میگن دردش در حد پریوده،والا من پریودام خیلی درد داره،ولی درد عکس رنگی اصن هیچ ربطی به درد پریودی نداشت خیلی وحشتناک بود،منم تحمل درد بالایی دارم واس همین بدون همراه رفتم ولی گریه میکردم از درد

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
منکه مردم و زنده شدم خیلی دردداشت،قبلش تو نینیسایت خوندم که همه گفتن اصن درد نداره با خیال راحت رفتم ...

دقیقا منم زیر دستگاه گفتم یا بعضی از بچه ها دیگه خیلی تحمل دارن یا به خاطر اینکه به طرف آرامش بدن الکی میگن درد نداره.... اگر میدونستم واقعا صبر میکردم ماه بعدی با همراه میرفتم که بیهوشم کنن.. تازه من شیاف گذاشته بودم قبلش

بعدا میان میگن دردش در حد پریوده،والا من پریودام خیلی درد داره،ولی درد عکس رنگی اصن هیچ ربطی به درد ...

برا منم قبلش یه امپول زدن که گفتن عضلات و شل میکنه و دو تا مسکن دادن...ولی دردش خیلی زیاد بود منم تحمل دردم خیلی بالاست فقط هی عرق میکردم و بازوی مادرم و از درد فشار میدادم

کانال تلگرام من (khodamibinad_ir@)
دقیقا منم زیر دستگاه گفتم یا بعضی از بچه ها دیگه خیلی تحمل دارن یا به خاطر اینکه به طرف آرامش بدن ال ...

آفرین دقیقا

تو این موارد نباید حرف الکی زد،باید طرف بدونه تا با آمادگی قبلی بره ،همراه با خودش ببره یا اگه تحمل درد پایینی داره بیهوشی رو انتخاب کنه

من سال ۹۵ گرفتم مرگو به چشام دیدم

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤
جنسیت هم زدی مرد 😣اونم حتما بخاطره شوهرته

بنظر تو کسی که اسمش بزاره حسین جنسیتش رو باید بزمه زن اخه منطقی فکر کن دیگه وگرن اگر مرد باشم چه دلیلی داره بیام این سوالو بپرسم عه 

خیلی راحته اصلا اونطوری که میگن درد نداره فقط درد دستگاه معاینه رو داره که تو مطب میذارن همین بقیشم لوله خیلی باریک میفرستن داخل که متوجهش نمیشی. اینا رو منی میگم که به شدت لوسم و از درد میترسم چقدرم دعوا کردم باهاشون که مراقب باشید. بعد کلی معذرت خواهی کردم ازشون😅

من رفتم درد داشت کلا سه چهار دقیقست من از شدت درد پام میلرزید مثل درد پریود شدید ولی خب قابل تحمله

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍