سلام عزیزم میشه باردار شدن البته خیلی خیلی سخت. اما کار درست اینه که بذارین اول عفونت خودتون رو درمان کنید چون اگر باردار هم بشین ، عفونت خودش یکی از علل سقط هستش
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من خيلي زود به زود عفونت ميگيرم ديگه نميدونم چيکار کنم واقعا تو اقدام هم هستم
برو پیش دکتر پماد اینا بزن خوب میشی ایشالا سعی کن یه سری چیزا رعایت کنی که نگیری عفونت مثلا تو دستشویی هربار بعد شستن خودت رو کامل از جلو به عقب خشک کن شرت نخی بپوش عنبر نسا دود کن دامن بپوش برو روش
بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
خب شاید بهتون قرصی بدن برای درمان که برای بارداری ممانعت داشته باشه. بهتره برین دکتر زنان با توجه به درمانی که برای عفونت شما درنظر میگیره ، بهتون میگه که اقدام کنید یا نه. ولی معمولا دکتر اجازه نمیده میگه باید خوب بشین بعدا