2777
2789
عنوان

ببينيد پسرم جلو مادرشوهرم چكار كرد😊😊

| مشاهده متن کامل بحث + 2461 بازدید | 144 پست
عزیزم خدا برات نگهش داره ... چقد دوس دارم بچتو بگیرم سرتاپاشو ماچ کنم    

عزززززيزم🌹🌹🌹🌹🥰

يه ضرب المثل كرونايي هست كه ميگه👈چه ساده دست از دنيا شستندآنان كه خوب دستهايشان را نشستند🖤😶😐

[QUOTE=132420446]ای جونم ماددددرررررر😍 خدا حفظش کنه واست دامادیشو ببینی ان شاالله 🤲🏻 برا منم دعا کن این ماه بارد ...[/QUOTE]

ايشالااااااا ايشالااااا

خدايا خدايا به اين دوست عزيزم يه ني ني صالح بده🙏🙏🙏🙏

يه ضرب المثل كرونايي هست كه ميگه👈چه ساده دست از دنيا شستندآنان كه خوب دستهايشان را نشستند🖤😶😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توهم اومو خونتون همین کارو کن چقدر بیشعورن بعضیا شوهرت باید مبذاشت جلوی تو مبگفت باهم بخوریم ...

من اصلا روم نميشه

[QUOTE= 132423699 ]میدونی آنروز سینم درد شدیدی گرفت انقد که دخترم می‌گفت شیر بده نوک انگشتش ب سینه م ...

نخیر خواهر همش میگفت تو ب خونوادم ظلم میکنی گفتم ی موردشو بگو گفت یادم نمیاد گفتم من الان هزارمورد از ظلم خونوادت میگم،اخرشم زندگیمونو بخاطر اونا بهم زد ن تنها شوهرم اونیکی داداشاشم همشون الحندلله درشرف طلاقن ختی خواهرش و دختر خواهرش ،بی لیاقتا

تو خانپاده اینا نه عروسا خوبن نه دامادا خودشون خوبن

[QUOTE= 132422874 ]کسی که بچشو دوست داره باید زنشم دوست داشته باشه چون بوش اونو دوست داره[/QUOTE] ب ...

من بخودم همچین قولی داده بودم بخاطر همینم با زنداداشام لینطوریم ولی بچم دختر شد خدا نخپاست مادرشوهرشم شاید پسرمم پشت میکرد بهم میرفت ازمجا معلوم من خودم تختر دوست داشتم همیشه ،،دیگه هم بچه دارنمیشم چون دیگه همه چی تموم شد مادرشوهرم کارخودشو کرد،از بس تو گوش شوهرمو اون پسراش خوند زنتو طلاق بده طلاق بده کثافت همه باهم تو دادگاهیم عروسا باورت میشه

عزیزم چشمام پر از اشک شد.تو را خدا قدر یه همچین بچه ای را بدون.از طرف من دستای پاک و کوچولوشو ببوس.دلن خیلی پاکه و خدا تو دلهای پاک جا داره.امیدوارم که شکرش را همیشه بجا بیاری و با پیروی از دستوراتش خوشبخت و سعادتمند بشی گلم 

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

[QUOTE=132431153]عزیزم چشمام پر از اشک شد.تو را خدا قدر یه همچین بچه ای را بدون.از طرف من دستای پاک و کوچولوشو ببوس.د ...[/QUOTE]

قربونت عزيزم

چشم 🌹🌹🌹

[QUOTE=132430318]من بخودم همچین قولی داده بودم بخاطر همینم با زنداداشام لینطوریم ولی بچم دختر شد خدا نخپاست مادرشوهرش ...[/QUOTE]

وااااي جدي ميگي؟؟؟؟

[QUOTE=132429417]نخیر خواهر همش میگفت تو ب خونوادم ظلم میکنی گفتم ی موردشو بگو گفت یادم نمیاد گفتم من الان هزارمورد ا ...[/QUOTE]

اينا دوس ندارن پسرشون و دخترشون رو كناره يكي ديگه ببينن چرا زن ميگيرن براشون!!!

[QUOTE= 132429417 ]نخیر خواهر همش میگفت تو ب خونوادم ظلم میکنی گفتم ی موردشو بگو گفت یادم نمیاد گفتم ...

اسی چرا اینطوری ریپلای میکنی تو اعلان ها نشون نمیده تایپکتو نگا کردم از اولش دیدم چقد ریپلایم کردی

بر اسی که دعا کردی لطفا برمنم دعا من خدا ب دادم برسه یک لحظه تنهام نزاره

امیدوارم که خداوند بزرگ به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله کمکت کنه و همیشه دستتو بگیره و تنهات نذاره عزیزم.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.