2777
2789
عنوان

خانم هایی که به زیبایی اهمیت میدن

268 بازدید | 30 پست

بنده مشاور پوست و مو و زیبایی هستم اگر سوالی داشتین بنده در خدمت هستم 

من خودمـو نگرفتم فقط از خیلیا فاصلـه گرفتم، تک پری یعنی قاطـی نشدن با هر خـری!!...)😏😏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه ابرسان خوب معرفی کنید واسه هاله دور چشم چیکارکنیم

یک کرم سه کاره دور چشم محصول شرکت خودمونه پیشنهاد میکنم استفاده کنید و حتما هم نتیجه میگرید

من خودمـو نگرفتم فقط از خیلیا فاصلـه گرفتم، تک پری یعنی قاطـی نشدن با هر خـری!!...)😏😏

سلام ممنون عزیزم من روی پوستم یه سری چیزا مثل جوشه ولی جو شنیست مثل کیست چربیه ریزه که پوستو ناهموار میکنه الاتن رو چردنک و قسمتای پایینت رهم رسیده قبلا فقط چند تا رو صورتم بود رفتم دکتر گفت باید بسوزونیوگرنه مدام زیادت رمیشه

ایا با سوزوندن دیگه برنمیگرده؟

آیا راه حله دیگه داره

دکت ربش میگفت وارم

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین
واسه ی لک صورت چی استفاده کنم

پلک زد لک محصول شرکت خودمون استفاده کنید

من چند وقته موهام میریزه  کوتاه هم کردم بازم میریزه  من ۶۰ کیلو بودم بعد یه مشکلی پیش اوم ...

عزیزم پک ضد ریزش داریم و محصول دوم قطره خوراکی داریم

خب از کجا میتونم بخرم

عزیزم از خودمون میتونید سفارش بدین توضیحاتم واستون میفرستم هرکدوم رو خواستید به من بگید

برای از بین بردن خطوط رشد چیکار میشه کرد ؟ یا خطوطی که حین زایمان رو شکم ایجاد میشرو چطورمیشه از بی ...

عزیزم از روغن ارگان اصل که محصولات خود شرکتمون هستند و روغن ماکا دمیا بهتون پیشنهاد میدم استفاده کنید و حتما جواب میگیرید