این جوشاکنار چشمامن زیادن ولی نمیدونم چرا تو عکس دیده نمیشن الآنم نمیدونم میشه فهمید یانه مثل جوشای بقیه صورت نیستن همش سفیده و نمیشه از بین بردش شما راهکار ندارین
محتاج یه صلواتم 😍تروخدا دعا کنین مشکلم حل بشه به امید خدا❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
زن داداش من این شکلی بود رفت دکتر با لیزر براش از بین برد
روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .
اگه سفیده.اون سفیدا اسمش میلیاست. منم دارم. با لیزر برداشتم. اما گفت بازم درمیاد. باید کرم ضد آفتاب و اینا بزنی. ارثیه.
در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض