2777
2789

جاری و شوهرش رو،الهی هرچی سر من و زندگیم آوردن تبدیل به آتیش شه بیفته تو زندگی دخترشون. خود خدا هم ازم بخاد نمیبخشمشون،اصن از دست خدا هم دلم پره،طرف اینهمه ظلم کرده ولی همشون تو آرامش دارن زندگیشونو میکنن،انگار نه انگار ظلمی کردن... روز قیامت فقط از خود خدا شکایت دارم والسلام.

آیت الله بهجت:گشتیم و گشتیم ذکری بالاتر از صلوات پیدا نکردیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاله شوهرم و جاری هرزه !! الهی هر بدی بهم کردن سر دخترشون بیاد .. ببینن و یاد ظلم های خودشون بیاد .. ...

وا ب بچه هاشون چیکلر داری سر دوتا تیکه ک بینتون رد و بدل شده نفرین میکنی😑😐

خاله شوهرم و جاری هرزه !! الهی هر بدی بهم کردن سر دخترشون بیاد .. ببینن و یاد ظلم های خودشون بیاد .. ...

دخترشون گناهی نکرده

منو توی تاپیک های باحال تگ کنید           اگر به من توهین کنید جمله کاربری شما تعلیق شده است، در صورت داشتن سوال از طریق صفحه تماس با ما اقدام نمائید را مشاهده خواهید کرد😎تاپیک خنده دار ❤  تاپیک ترسناک  

مادرشوهرموچون توظاهرخودشوبه همه فرشته نشون میده ولی درحقیقت خیلی ذات کثیفی داره وهمیشه حرفاش از روی دورویی ونیرنگه برعکس پدرشوهرم که اینقدسادس ویه حرف علیه من نمیزنه فحشمم بده دوسش دارم فقط حیف به دهن زنشه

فقط خدا