زهرابانوووووو مدیر استارتر عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 337 عنوان کسی غذاساز داره؟ 96 بازدید | 6 پست مخلوط غذاساز فیلیپسم شکستحالا میخوام برم بخرماول اینکه نمیدونم از کجا بگیرمدوم اینکه نمیدونم قیمتش چقدر شده نمایندگی زنگ زدم درست جوابم رو نداد تعریف من از عشق همان بود که گفتیم دربند کسی باش که دربند حسین است 1399/01/25 | 05:38 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
66nini1398 عضویت: 1397/10/24 تعداد پست: 6174 تر توی دفترچه خودش نمایندگی سخرت رو پیدا کن تلفن و آدرسش هست برو اونجا یا برات سفارش میده یا خودش داره عوض میکنه حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
زهرابانوووووو مدیر استارتر عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 337 کله سحر فکر غذاسازی؟؟؟بابا دمت گرم.....مگه خوابت نمیاد یه فسقلی دارم که الان رو پامه و نذاشته بخوابمدارم فکر میکنم بدون شیر موز صبحا چی بخورم چون بچه شیر میدم باید یه چیز فوری و سیر کننده همیشه داشته باشم تو یخچال تعریف من از عشق همان بود که گفتیم دربند کسی باش که دربند حسین است
رودتنها عضویت: 1398/10/16 تعداد پست: 705 کله سحر فکر غذاسازی؟؟؟بابا دمت گرم.....مگه خوابت نمیاد منم الان دلم حلیم میخواد😭 به دنیا نیامده ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بیراهی مردم را قضاوت کنیم ما مرکز دنیا نیستیم، حتی اگر این به نظرمان برسدما لبریز از اشتباهات و کمبودهایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می کنیم...📚
شمیسا۷۱۷۱۶۶ عضویت: 1398/04/02 تعداد پست: 515 یه فسقلی دارم که الان رو پامه و نذاشته بخوابم دارم فکر میکنم بدون شیر موز صبحا چی بخورم چون ... من همون کله سحر تست زدم مثبت شد،،الان دوباره زدم منفی شد به نظرت باردارم؟؟؟منم فسقلی دلم میخواد😔
زهرابانوووووو مدیر استارتر عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 337 من همون کله سحر تست زدم مثبت شد،،الان دوباره زدم منفی شد به نظرت باردارم؟؟؟منم فسقلی دلم میخواد😔 معمولا تست ناشتایی درست ترهآزمایش خون بده قطعی خیالت راحت شهان شاالله که باردارینی نی داری خیلی سخته ولی خیلی کیف میده بزرگ شدنش رو میبینیان ساالله قسمتت شه تعریف من از عشق همان بود که گفتیم دربند کسی باش که دربند حسین است