2777
2789
عنوان

مامانا دخترم ترسو شده+کمک

483 بازدید | 21 پست

دخترم پنج سالشه

این مدت ک همش خونس کارتون های تبدیل شونده میبینه همش و گوشی بازی میکنه

حالا چند. شبه میگه میترسم

میگم از چی میگه از فلان چیز که تو کارتونه یا گوشی

احساس میکنم مثل سابق شاد. نیست

استرسی شده

بدنشم بدون قرمزی میگه همه جام میخاره میگم شاید از استرسه

کسی تجربه داره؟😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والله دختر من تو ۴ سال و نیم بود که باد شدیدی اومد.منم رفتم تندی لباسهای تو حیاط و جمع کنم اینم از پنجره باد و نگاه‌میکرد.به‌نظر من‌چیز عادی بود.ولی تا دو سال درگیر بود.اصلا بیرون‌نمیومد.اگر میرفتیم بیرون‌از ماشین‌پیاده نمیشد.جیغ میزد در و ببند باد‌میاد.نمیدونم‌بچه ها انگار تخیل قوی دارن.و اون باد شد براش یک کابوس.گوشی و ازش بگیر.کارتونهای طبق سن و سالش و بذار ببینه.تو اتاقش و پره عروسک کن.چراغ اتاق و خاموش نکن.یا یک مدت بذار پیش خودت بخوابه تا به آرامش برسه

برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست
گرم میکنم بخدا ولی یه وقتایی میرم اشپزخونه برمیداره گوشی اینستامم پاک کردم

گوشی در دسترسش نباشه به خدا امواجش واس مغز بچه ضرر داره یه مدت خودتونم با گوشی کم کار کنید در دسترس نباشه از سرش می افته 

از. اینا که یهو. تبدیل میشن مثل قدیم دیجیمون ولی الان  جدیدترشه

من با ۱۵ سال سنم اولین بار دیدم هنگ کردم(ترس ن..دنیام متحول شد) بچه ۵ سالرو...؟

یه خودکار بدین بزارم لا انگشت مامانش  بدوئین

انشالله با بازی ها و فیلمای مناسب سنش فراموشش میکنه نگران نباش  

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو  

عزیزم سعی کنید زمان بسیار کوتاهی رو تلویزیون تماشا کنند..برنامه های آموزش زبان کودکان رو هم میتونید دانلود کنید که بچه ضمن اینکه با گوشی بازی می‌کنه زبان رو هم یاد بگیره.

دختر من هم یه مدت خیلی ترسو شده بود_۲٫۵ساله است_

از صدای موتور و ماشین هم حتی وحشت میکرد و می‌گفت اتاقم صدای موتور میاد میترسم..بهش گفتم موتور و ماشین گفتن می‌خوام باهات دوست بشن و چیزی که دوست داشت رو بهش دادم و گفتم اینها و اونا برات آوردن..الان تا صدا می‌شنوه میگه مامان دوستام میگن غذات رو بخور 😁😉

من با ۱۵ سال سنم اولین بار دیدم هنگ کردم(ترس ن..دنیام متحول شد) بچه ۵ سالرو...؟ یه خودکار ب ...

اسمش دختر. کفشدوزکیه

نمیدونم دیدی یا نه ولی کاملا دخترونس ترسناک نیست

اسمش دختر. کفشدوزکیه نمیدونم دیدی یا نه ولی کاملا دخترونس ترسناک نیست

وای دختر کفش دوزکی اونم واسه بچه ۵ ساله🙄🙄من دخترم ۱۰ سالشه اجازه نمیدم اونو نگاه کنه.

برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست
اسمش دختر. کفشدوزکیه نمیدونم دیدی یا نه ولی کاملا دخترونس ترسناک نیست

ن منظورم یچیز دیگه بود

مثلا فیلم میان ستاره ای،جزیره شاتر،آرامش....دقت کردم نوجوونا که میبینن تا چند روزی تو شکن که چی شد چی نشد...ولی بزرگسالا ن راحت از کنارش رد میشن..تازه کیفم میکنن

منظورم اینه هر برنامه ای برای یک سن خاصی طراحی شده..و واقعا اثر گذاره رو روان آدم

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو