یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
الهی دورش بگردم. چقدر زیاده . پسر من بالای ساق پاش اگزما داشت و گونه هاش وقتی هله هوله بخوره یه کوچولو تحریک میشه. دکترش پماد مگا کورت و ایپانتن رو داد که با هم ترکیب کنم و صبح و شب بزنم. پاش کاملا خوب شده اما گونه هاش کمی مونده که همچنان دارم پماد میزنم
وای خدا افتادم یاد داداشم اونم همین جوری بود عزیزدلم چقدر درد میکشید خون ازش میزد بیرون. خشک میشد،اصلا تو غذات ادویه نزن لباساشو با صابون بچه بشور ، ماخیلی داداشمو بردیم دکتر گفت تا چندسال این حساسیت تو بدنش ولی 2سالگی دیگه خوب میشه اما باید رعایت غذایی داشت باشه داداشم الان ادویه تو غذاش باشه بدنش شروع ب. خارش میکنه بااینکه 6شالش شده فقط بردیش دکتر پماد داد همون. بزن دیگه هی دکترشو عوض نکن و پمادهای جورواجور نزن ک باعث میشه شه ،اگه دکترا بستن میتونی کالاندولا فعلا استفاده کنی خودتم عرق کاسنی بخور