2777
2789
بابام تازه موبایل خریده بود اون موقع هیچ کدوم از فامیلا و همسایه هامون موبایل نداشتن خونه مونم روستا ...

بدم میاد از این آدمایی که شعور ندارن

سومین بچه ام بود که  از دست دادم یه صلوات مهمونم کنید برای تسکین قلب پر دردم 
یکی تعریف می کرد مسافرت بودیم داداشم گفت پی پی دارم ماشینو نگه داشتیم گوشیمو دادم به بابام گفتم من م ...

منم اولین گوشی اندرویدم از جیب مانتوم افتاد تو دستشویی یه مسجد توالتشم از اینا بود که به هسته ی زمین وصله هیچی باهاش خداحافظی کردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اولین گوشی اندرویدم از جیب مانتوم افتاد تو دستشویی یه مسجد توالتشم از اینا بود که به هسته ی زمین ...

آخی چه شکست بزرگی را متحمل شدی

اون موقع که کمتر کسی گوشی داشت من بعضی جاها گوشیمو الکی میذاشتم در گوشم و الکی صحبت میکردم که همه بب ...

برادر دوستم همین کارا جلو دخترا کرد یهو گوشیش در گوشش زنگ خورد سوژه شد

شماره ی خونه ی عمم اینا فقط رقم آخرش با بیمارستان فرق داشت یعنی عمم میگفت هر روز خدا حتما یه نفر زنگ میزد میگفت بی زحمت وصل میکنین به اتاق بیمار فلانی  پسر عمم میگفت چند لحظه صبر کنین الان وصل میکنم و قطع میکرد

اسم تو رو پیشونیه من نوشته شده💓
برادر دوستم همین کارا جلو دخترا کرد یهو گوشیش در گوشش زنگ خورد سوژه شد

سوتی نصف مردم ایران همینه😃😃😃

شماره ی خونه ی عمم اینا فقط رقم آخرش با بیمارستان فرق داشت یعنی عمم میگفت هر روز خدا حتما یه نفر زنگ ...

خونه مام یه چند ماه همش زنگ میزدن میگفتن مطب دکتر فلانه مام شماره مطب رو میدادیم 

۵ ماه نتونستم گوشی بخرم 

خیلی بده آدم یه چیزی را از دست بده تا آخر عمر چشمش دنبالشه حتی اگه یه سوزن باشه