2777
2789
اولین موبایلو توخانواده مامان من داشت وقتی زنگ میخورد که داییم بود ازیه شهر دیگه بدو بدو میرفتیم یک ...

آره چه حس خوبی داشت حرف زدن با موبایل

سومین بچه ام بود که  از دست دادم یه صلوات مهمونم کنید برای تسکین قلب پر دردم 
پدرشوهر منم خطشو خرید یک ملیون سال ۸۰

اره الان زمینش بالای 300 ملیون میبردنش😐

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بارم رفته بودم یه جلسه خیلی رسمی و مهم بعد این پسرم رفته بود سر گوشیم و زنگمو عوض کرده بود وسط جل ...

وای چه آبروریزی شده

من اولين بار ك از گوشي هاي اندرويد دل كندم و آيفون خريدم فك كنم مدل ٤ يا ٥ بود مدرسه ميرفتم هنو ...

وقتی زنگ می خورد حسی بهمون دست می داد انگار اتم جدید کشف کردیم

اره الان زمینش بالای 300 ملیون میبردنش😐

امضاتو خوندم ان شاءالله سال دیگه صاحب یه دوقلوی مامانی شده باشی و تلافی همه این سختیا در بیاد

من نمیدونستم بلوتوث چجوریه فقط میدونستم که یخورده طول میکشه تا کلیپ به دست طرف برسه ولی طرز استفادشو ...

فقط به خاطر تو بوده و بس شک نکن

فقط به خاطر تو بوده و بس شک نکن

هنوز بعد چندساااال یادم میوفته خجالت میکشم از حرفم😂😂😂🤦

خدایا بابت همه چی شکرت🤲🏻 خدا رحمان و رحیم هست، به منم نی نی داده😍تو تاریخ400/02/24 بی بی چکم مثبت شد😍خدایا خودت نگهدار فندوقم باش میدونی که۲۳ماه منتظربودم،خدایا ازت میخام به بزرگی خودت هرکس مثل من منتظر معجزه از جانبت هست،به حق بزرگیت دلشو شاد کن،الهی آمین🤲🏻💐😘

برای دخترم یه گوشی۰۰۱۱ خریده بودم ۱۲ هزارتومن بعد رفته بودیم مسافرت صبح دخترم خواب و پسرم بیدارش کنه اونم دعواش کرده بود اینم برای اینکه حرص خواهرشو در بیاره گوشیش از پنجره پرت کرد بیرو  دو طبقه پرت شد پایین رفتیم درش و باطریش و بقیه گوشی از تو باغچه لای درختها پیدا کردیم سر همش کردیم روشن شد و قشنگ‌ کار کرد لامصب برای گردو شکستنم جواب میداد

برای دخترم یه گوشی۰۰۱۱ خریده بودم ۱۲ هزارتومن بعد رفته بودیم مسافرت صبح دخترم خواب و پسرم بیدارش کنه ...

آره والا تو آب می افتاد کف آسفالت می خورد هیچیش نمی شد هععععی جنسم جنسای قدیم

من اولین گوشی که خرید بابام برا منو خواهرم دست دوم بود و سونی اریکسون مال یه زن و  شوهر بود . آقا این چند تا پوشه داشت با جوک های فوق مبتذل و اونجا بود که دریچه جدیدی از عالم به روی چشمان من گشوده شد😂😂😂 

Je serai bientôt une belle mariée aux cheveux courts  بگو آمین😂😂😂

من یه بار به شوهرم میخواستم بگم پنیر و شارژ و نون بگیر به جای( گ) کلمه ی (ک)گذاشته بودم دیگه خودتون حدس بزنین چی میشه دیگه😂😂😂😂

در ساحل ماسه ای با خدا قدم میزدم به پشت سرم نگاه کردم جایی که از خوشیها حرف زده بودیم دو ردپا بود و جاهایی که از سختیها حرف زده بودیم جای یک رد پا بود به خدا گفتم:در سختیها کنارم نبودی؟ خدا گفت:آن رد پایی که میبینی من هستم ؛در سختیها تو را به دوش میکشیدم!!!! خدایا عاشقتم تنهام نذار😍😍😍😍😍😍😍😍