2777
2789

من گوشیم تماس مجازی داشت از این کشویی ها بود بعد میزاشتمش رو تماس مجازی توی اتوبوس صداش در میومد برمیداشتم الکی حرف میزدم یعنی با دوست پسرمم یه بار وسط همین مسخره بازیام مامانم بهم زنگ زد  خیلی ضایع شدم دبیرستان بودیم و جویای اسم😆😆😆

اون موقع که کمتر کسی گوشی داشت من بعضی جاها گوشیمو الکی میذاشتم در گوشم و الکی صحبت میکردم که همه ببینن من گوشی دارم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عموم پول یه قطعه زمینشو داد گوشی و خط 😐😐

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

اولین موبایلو توخانواده مامان من داشت وقتی زنگ میخورد که داییم بود ازیه شهر دیگه بدو بدو میرفتیم یک کوچه بالاتر خونه ی مامان بزرگم وتک وتک اونم خیییییلی بلند حرف میزدن یادمه بچه بودم گوشیو دادن به من ازشوق اشک میریختم 😂😂😂😂😂

اعتقادات هرکسی مثل مسواکشه🙃 خواهشا تو حلق بقیه نکنیدش 😏
سال 89 گوشی لمسی گرفتم قفل شده بود یادم رفت چطور بازش کنم گفتم خراب شده 😐😕 بردم گفت کجاش خرابه رمز ...

#نوستاباهی

سومین بچه ام بود که  از دست دادم یه صلوات مهمونم کنید برای تسکین قلب پر دردم 

من نمیدونستم بلوتوث چجوریه فقط میدونستم که یخورده طول میکشه تا کلیپ به دست طرف برسه ولی طرز استفادشو نمیدونستم. به دوس پسرم که فرسنگها ازم دور بود گفتم یه کلیپ برات فرستادم هنوز نیومده برات. من گوشیم ساده بود خاستم کلاس بزارم براش🤦🤦🤦

فک کنم اون تلگرام رو اختراع کرد که من ضایع نشم😅😅😅

خدایا بابت همه چی شکرت🤲🏻 خدا رحمان و رحیم هست، به منم نی نی داده😍تو تاریخ400/02/24 بی بی چکم مثبت شد😍خدایا خودت نگهدار فندوقم باش میدونی که۲۳ماه منتظربودم،خدایا ازت میخام به بزرگی خودت هرکس مثل من منتظر معجزه از جانبت هست،به حق بزرگیت دلشو شاد کن،الهی آمین🤲🏻💐😘

من اولين بار ك از گوشي هاي اندرويد دل كندم و آيفون خريدم فك كنم مدل ٤ يا ٥ بود مدرسه ميرفتم هنوز،صداي زنگ گوشيمو زيااااد ميكردم وقتيم زنگ ميخورد ب روي خودم نمياوردمو دير جواب ميدادم ك تو خيابون همه بفهمن من آيفون دارم🤣🤣يه خنده ي ريزيم ميومد رو لبم😂😂😂واي چقد خز بودم😁😁

#نوستاباهی

چی😁

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

یه بارم رفته بودم یه جلسه خیلی رسمی و مهم بعد این پسرم رفته بود سر گوشیم و زنگمو عوض کرده بود وسط جلسه ساز رقص بختیاری دراومد همه سرها به طرفم برگشت تا اومدم خاموشش کنم جونم دراومد