2777
2789
عنوان

کسایی کهwifiدارن بیان

157 بازدید | 15 پست

سلام می خوام wifiبگیرم می خواستم ببینم سرعت شاتل بهتره یا مخابرات یا آسیاتک تعرفه هاشون چطوره؟

به خدا دخترم مانیا هستم😭 همه مانی صدامیکنن منم یه غلطی کردم اینجا زدم مانی 😖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاتل خوب نیس

از هر جا میگیری سرعت بالا بخر

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین
بستگی به شهر و منطقه ای که هستین داره، بعضی جاها اسیاتک خوبه بعضی جاها مخابرات و... 

تهران طرفای خاوران

ما شاتل داريم راضي نيستم نت همراه خيييلي عاليه كم پيش بياد لنگ بموني سرعتش هم خيييلي خيييلي بهتر ...

میگن سرعتش خوبه که ...

میدونی سرعت کدوم بهتره؟

نمیدونم ولی بستگی به بسته هاش داره مثلا سرعت 2 مگ خیلی پایینه باید سرعت حداقل 8 بگیری وقت استفاده سرعتشون تقریبا یک چهارم میشه

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین
نمیدونم ولی بستگی به بسته هاش داره مثلا سرعت 2 مگ خیلی پایینه باید سرعت حداقل 8 بگیری وقت استفاده سر ...

عزیزم شما الان باچه سرعتی هستید تعرفه اش چقدره؟