2777
2789
عنوان

بیاید بگید ک...

114 بازدید | 25 پست

او این اوضاع قرنطینه و کرونا چیکار میکنید خونه موندین جایی نرفتین؟ منک تو شهر غریبم مامان بابام پیشم نیستن مامان بابای همسرمم نیستن ولی خواهربرادرا هستن ک بااونا رفت و امد نمیکنیم بخاطر کرونا دیگ ب مرز افسردگی رسیدم پسرم ۲۱ ماهشه خیلی دلم براش میسوزه دوسداره بره بیرون بچم. چیکار کنم تاکی قراره اینطوری بمونه؟ کسی مث من هس آیا یا بیرون میرید شماها؟

خواب و  خوردت وذخیره برای  ماه رمضون😐🎈

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب برو یه هوایی بخور بیا..چی میشه مگه😐😐😐

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

من چهار روز بیشتر افسردگی میگیرم

برو بیرون یکم خرید کن برگرد

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

من چی بگم بعد دو ماه دلتنگی و ندیدن مامان بابا که ۵دقیقه باهام فاصله دارن امروز تب و بدن درد دارم😢یعنی ندیده بمیرم

خدا خیلی واضح دیده میشه😊و خیلی معلومه که صدامو میشنوه😃کاش ادم باشم😀

اصلا تووکل دنیا معلوم نیست کی از بین میره به نظرم باید این بیماری رو باهاش کنار بیایم و رعایت کنیم وگرنه شاید مجبور شی یک سال تو خونه بمونی

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات