2777
2789
عنوان

بیاید از خنده دارترین آبرو ریزی بچه هامون جلوی دوست و آشنا بگیم.😊

| مشاهده متن کامل بحث + 1266 بازدید | 32 پست

معذرت میخوام اگه داخل تاپیک شما پست گذاشتم .. خیلی حالم و خراب کردید تاجایی که سر بچه کوچولوم داد زدم و دعواش کردم اگه من دروغ گفتم خدا خودش میدونه باهام چیکار کنه منم سپردمش به خدا اشکال نداره .. حتی یه درصد هم دیگه به هیچ آدمی اعتقاد ندارم که خدارو ازته قلب دوست داره تموم باورهام نابود شد انشاالله خدا خودش همه چیز و میبینه به نی نی یار بگید تعلیقم کنه من فقط برای درددل و سوال اینجا اومدم من هیچ درخواستی از کسی نکردم..اشکم و در آوردید ...

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام 💚 سادات طباطبایی ام 💚💚 روزه استیجاری و ختم چله 💚

خواهرم رفتم فکر کردم من از شما طلبکارنیستم خیلی معذرت میخوام  به خدا ناراحت بودم حرفای منو فراموش کنید خیلی معذرت میخوام خواهش میکنم شما رو به مادرم حضرت زهرا سلام الله علیه فراموش کنید من واقعا معذرت میخوام حلالم کنید خواهش میکنم از من ناراحت نباشید ببخشید بخشش از بزرگان هست خواهرم بازم معذرت میخوام پای تاپیک شما پست گذاشتم حلالم کنید خواهرم 🙏🙏🙏 وقتی خوب فکر کردم دیدم کار درستی نکردم اومدم داخل تاپیک شما پست گذاشتم بازم معذرت میخوام به خدا معذرت میخوام آبجی خداحافظ فراموشم کنید و حلال کنید

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام 💚 سادات طباطبایی ام 💚💚 روزه استیجاری و ختم چله 💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواهرم رفتم فکر کردم من از شما طلبکارنیستم خیلی معذرت میخوام  به خدا ناراحت بودم حرفای منو فرام ...

من اصول خودم و دارم از راهش به دیگران کمک می کنم.شما هم تصمیم داشتم و بهتونم گفتم کمکتون می کنم.اما شما انقدر ضد و نقیض صحبت کردی،پشیمون شدم.این برام تجربه شد که دیگه به آدم های مجازی یه اپسیلون هم اعتماد نکنم.من قصد خیر بود،چیزی نگفتم گفتم اجازه بده استعلام ت رو بگیرم.چرا ترسیدی؟ شما که خانواده ت وضع مالی مناسب دارن حتما از اون طریق اقدام کن.دیگه هم ریپلای نکن.خودت مقصر بودی .حرفت چندین بار عوض شد.من عادت ندارم ماهی بدم دست آدم ها دوست دارم ماهیگیری یاد بدم.هدف م این بود که برای همسرتون کار مناسب پیدا کنیم که نخواستید.من لغو دوستی زدم که دیگه ادامه ندی.....خواهش می کنم تمومش کنید.

بیا که مرا با تو ماجرایی هست...❤️❤️❤️