2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو عزیزم

انقد شوهرم واسه همه عكس فرستاده ميترسم شناسايي بشم وگرنه ميفرستادم خيلي عالي شده بود 😁😁

دو ليوان شير رو با يه ليوان آب قاطي كن بذار رو شعله كمي ولرم بشه بعد يه قاشق غذاخوري پودر خمير مايه بريز توش بذار كنار تا پنج ديقه 

بعد يك سوم ليوان روغن مايع دو قاشق غذاخوري شكر و سه قاشق غذاخوري نمك بهش اضافه كن با سفيده يك عدد تخم مرغ(زرده اشو نگه دار واسه روش) 

بعد از اينكه خوب مخلوط كردي آرد رو كه الك كردي بهش اضافه كن بقدري اضافه كن كه كاملا سفت نباشه و خمير به دستت بچسبه خوب ورز بده 

بعد كمي آرد بپاش رو ميز خميرو بريز روش و جمع كن بعد تو يه ظرف نسبتا بزرگ كمي روغن بريز خميرو بذار روش روشم كمي روغن بريز روشو بپوشون و بپيچ داخل پتو تا يك ساعت بذار كنار 

بعد از يك ساعت خميرتو به چهار قسمت تقسيم كن و چونه بساز بذار ده ديقه ديگه استراحت كنه بعد فرو روشن كن رو ٤٥٠ درجه فارنهايت

چونه هاتو باز كن با ته قاشق خط خطيش كن هر مدلي كه دوس داري 

بعد روشو زرده تخم مرغ بزن و كمي كنجد بپاش(در صورت تمايل) و بعد بذار داخل فر به مدت ٢٠ ديقه 

نوش جان 

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
آرد چقدر باید باشه؟ شکر 3قاشق کافیه؟شیرین میشه اونوقت؟

من آردو اندازه نميگيرم همينطوري ميريزم تا وقتي به مقدار دلخواهم برسه 

شكر دو قاشق نمك سه قاشق 

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍