2777
2789
عنوان

به دادم برسید مردم از دندون درد😐

125 بازدید | 16 پست

سلام دوستان

شب و روزتون خوش

لطفاً دندونپزشکی خوب و منصف و تمیز معرفی کنید توی تهران!

هرجای تهران باشه مهم نیست

اولویت تمیز بودن هست(توی این اوضاع کرونا😑)

بعدش کارش درست باشه و کار راه انداز،برنداره دستکاری کنه بعد بگه برو پانسمان کردم بعدا بیا

در نهایت اولویت آخر منصف بودنش

ممنون 🦷🌹

هر طایفه ای ز من گمانی دارد،من زانِ خودم،چنان که هستم...هستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پانسمان کردن مشکل برای دندون ایجاد میکنه مگه؟

دکتر یبار پانسمان کرد دندونمو

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

توکه فقط دندون دردی. 

من چن تادندون درد .سردرد شدید.حساسیت فصلی با عطسه های فراوون وچشمام انقدمیسوزه ومیخاره....😵

دلم میخوادیه قرصی بود یه هفته خوابم میکرد..دارم دیوونه میشم🤧

خیلی دیر فهمیدم چقد اشتباه  کردم😔
مشکلتون چیه؟

قبلا دندونم رو عصب کشی کردم و ترمیم چند سال پیش

الان یک هفته ای میشه داره میفته...خود جداره دندون..دیواره ش داره می‌ریزه انگار

و اینکه دندون کناریش هم ترمیم شده اما عصب کشی نه

دیگه میترسم یهو اتفاق بدی بیفته

پانسمان کردن مشکل برای دندون ایجاد میکنه مگه؟ دکتر یبار پانسمان کرد دندونمو

خیر مشکلی ایجاد نمیکنه، اما کار رو به تعویق میندازه!!!

اصطلاحا کار رو زخمی میکنن بعد هی باید بری بیای😐

توکه فقط دندون دردی.  من چن تادندون درد .سردرد شدید.حساسیت فصلی با عطسه های فراوون وچشمام انقد ...

اینا خب مشکلی ایجاد نمیکنه...ترسی نداره که، بعلت تغییر فصل ایجاد شده و گذراست به امید خدا 🌹

انشالا حالت زودتر خوب شه منم این مشکلاتو داشتم اما نه همه باهم

میخوتم سرموبکوبم به دیوار ازبس درد میکنه.دوماهه سردرد شدیدم. آلرژیمم تازه شروع شده.. دندون که جای خود....😔

خیلی دیر فهمیدم چقد اشتباه  کردم😔
قبلا دندونم رو عصب کشی کردم و ترمیم چند سال پیش الان یک هفته ای میشه داره میفته...خود جداره دندون.. ...

تنها کاری که الان میتونید انجام بدید خودتون برید یدونه عکس opgبگیرید وببرید یک مرکز آموزشی درمانی مثلا کلینیک دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی. به دندان پزشک های شیفت دستور دادن که فقط مریض اورژانسی قبول کنن،دندانپزشک عکس رو میبینه بعد تشخیص میده که میتونه با توجه به شرایط روی دندونتون کار کنه یا نه

تنها کاری که الان میتونید انجام بدید خودتون برید یدونه عکس opgبگیرید وببرید یک مرکز آموزشی درمانی مث ...

خب مشکل همینجاست جسارتا

ب کدوم مرکز تصویربرداری اعتماد کنم و برم عکس بگیرم؟!!!

نظرخواهی من باب این مسئله بود که اگر فک میکنید جایی هست که بشه اعتماد کرد و از نظر بهداشتی مورد تایید باشه معرفی کنید 🍀⁦🙏🏻⁩

میگذره ولی تابگذره بابای آدمو درمیاره

آره خب حق داری

کلا آدم وقتی از شرایط نرمال سلامت جسمی خارج میشه کلافه و سردرگم میشه🙁

خب مشکل همینجاست جسارتا ب کدوم مرکز تصویربرداری اعتماد کنم و برم عکس بگیرم؟!!! نظرخواهی من باب این ...

برید مراکز تصویر برداری بیمارستان هاوکلینیک های خصوصی مثل بیمارستان آتیه اگر دستگاه رو داشته باشن براتون انجام میدن