عشقم،مادرم مدیر استارتر عضویت: 1397/07/29 تعداد پست: 1674 عنوان کمک طرز تهیه کیک اسفجی با همزن دستی 96 بازدید | 5 پست سلام دوستای گلم من همزن دستی دارم یعنی با دستم هم میزنم مواد کیک رو هرچی کیک میپزم خوب نمیپزه زیر و روش خوب سرخ میشه پف هم میکنه ولی اکثرا وسطش نمیپزه و کلا کیک خامی داره چیکار کنم یه راه حلی بگین که خوب در بیاد گاهی دلت برای آدما نه ،برای خاطرات تنگ میشه ❤️🩹 1399/01/24 | 21:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عشقم،مادرم مدیر استارتر عضویت: 1397/07/29 تعداد پست: 1674 دمای فرت زیاده عزیزم ربطی ب همزن نداره مایکروفره،درجه رو میزارم رو ۱۰۰ نیم ساعت تا ۲۰ دقیق زیر و رو میزنه بعد ۱۰ دقیقه آخر فقط از رو میزنم گاهی دلت برای آدما نه ،برای خاطرات تنگ میشه ❤️🩹
talkh_shirin عضویت: 1398/03/19 تعداد پست: 6916 مایکروفره،درجه رو میزارم رو ۱۰۰ نیم ساعت تا ۲۰ دقیق زیر و رو میزنه بعد ۱۰ دقیقه آخر فقط از رو میزنم من از ماکروفر سر در نمیارم با فر میپزم حالا ک میبینی دماش زیاده رو 80 بذارش یه بارم اینجوری بپزه
عشقم،مادرم مدیر استارتر عضویت: 1397/07/29 تعداد پست: 1674 من از ماکروفر سر در نمیارم با فر میپزم حالا ک میبینی دماش زیاده رو 80 بذارش یه بارم اینجوری ب ... باشه ممنون عزیزم گاهی دلت برای آدما نه ،برای خاطرات تنگ میشه ❤️🩹