2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاین کمک

84 بازدید | 15 پست

خلط پشت گلو دارم هرکاری میکنم خارج نمیشه

احساس خفگی دارم 

یه هفتهههه س

یه کاری بگین انجام بدم 

توروخدا 

لطفاً کاربریم رو گزارش میزنید من بترکم‌. ممنونم 👮🏻🍓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آویشن و پونه با هم دم کن، استفاده کن، اثرش فوق‌العاده‌س. حتی با اولین استفاده متوجه اثرش میشی.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
کرونا که تا جایی که گفتن خلط نداره نگران نباش اویشن دم کن بخور بخور هم بده

کاش کرونا بگیرم بمیرم بابا

من که نگفتم میترسم کرونا باشه

نمیتونم نفس بکشم خیلی دارم اذیت میشم 

آب نمک وسرکه سیب استفاده کن 

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
آویشن و پونه با هم دم کن، استفاده کن، اثرش فوق‌العاده‌س. حتی با اولین استفاده متوجه اثرش میشی.

ممنونم 

حتما الان انجام میدم 

اموکسی سیلین و سفالکسین میخورم اینا انتی بیوتیکه؟  خوب میشم؟  حالم واقعا خوب نیست

عزیزم هرجور عفونت داروی خودش رو میخواد

معلومه که خوب میشی

چرا اینقدر نگرانی

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
من دخترم فقط با همین روش درمان می کنم روز اول مشخص نیست ولی روز دوم خیلی راحت میشی

یه اسپری بینی دکتر داده وقتی میزنم گلوم خیلی میسوزه

عزیزم هرجور عفونت داروی خودش رو میخواد معلومه که خوب میشی چرا اینقدر نگرانی

یه هفته س نمیتونم نفس بکشم خیلی اذیتم

باشه عزیزم ممنونم ازت