2777
2789
عنوان

لکه بینی در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 28 پست

خانما من ۶ هفته هستم.ولی اصلا ویار ندارم.خوبه؟

نی نی قشنگم.😍بی صبرانه منتظر اومدنت هستم.منو خدا بهم قولی دادیم تاقبل اومدنت.۳ تا مشکلم حل شه.امیدوارم پاقدمت خیر و پربرکت برای منو باباییت باشه نفسم😗😗
خانما من ۶ هفته هستم.ولی اصلا ویار ندارم.خوبه؟

تازه از هفت هفته شروع میشه اونموقعی که بیاد سراغت خودت میگی اخه چرا سراغ ویارو میگرفتم

برای سلامتی نینیم یه صلوات بفرستین☺☺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه از هفت هفته شروع میشه اونموقعی که بیاد سراغت خودت میگی اخه چرا سراغ ویارو میگرفتم

کاش شروع نشه

نی نی قشنگم.😍بی صبرانه منتظر اومدنت هستم.منو خدا بهم قولی دادیم تاقبل اومدنت.۳ تا مشکلم حل شه.امیدوارم پاقدمت خیر و پربرکت برای منو باباییت باشه نفسم😗😗
استراحت کن و شیاف بذار فردا هم برو دکتر اگ دکتر خدت نبود یکی دیگ..مشکل خاصی نیس 

خدا از زبونت بشنوه 

به کجا چنین شتابان ؟!/به هرآن کجا که باشد /به جز این سرا سرایم ....
شیاف بذار .شربت شیرین بخور بخواب رو پهلو سمت چپ.فعلا نزدیکی نداشته باش.استراحت مطلق.اگه بهتر نشدی بر ...

خوشبختانه تکوناش حس میکنم خیلی میترسیدم چون جفتم قدامیه حرکاتش کمتر متوجه میشم اما همون ضعیف حس میکنم منتها خب مادرشدن و نگرانی هاش دیگه 

ان شاءالله چیزی نیست عزیزم منم از۵عیدلکه بینی وخونریزی دارم سونوگفت هماتوم هست فرداوقت دکتردارم فقط ...

انشالا خانمی،خدا خودش نگهدارنی نی هامون باشه

نگران نباش.من از اول بارداری لکه بینی داشتم.ولی استراحت مطلق کردم و هر هفته امپول زدم.الانم پنج سالشه و فوق العاده شیطون

انشالا نی نی سالم میاد بغلت عزیزم

توکل کن

قران بخون

برای شادی روح پدرم صلوات ممنون🙏
نگران نباش.من از اول بارداری لکه بینی داشتم.ولی استراحت مطلق کردم و هر هفته امپول زدم.الانم پنج سالش ...

ممنون خانمی خدا برات حفظش کنه ،توکل بخدا خودش نگهدارهممون باشه