2821
2789
عنوان

افسردگی دارم?

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 27 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چطور ب خودم بیام؟ وقتایی‌ک دلم برای نامزدم تنگ میشه  خیلی اینطوری میشم

سعی کن بیکار نباشی .خودتو مشغول کن .بیشتر به ظاهرت اهمیت بده و شاد بپوش .بیرون برو و توی خونه و تنهایی نمون .همین وابستگی زیاد هم آدمو مریض میکنه و ممکنه طرف مقابل هم دلزده بشه

من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹
چطور ب خودم بیام؟ وقتایی‌ک دلم برای نامزدم تنگ میشه  خیلی اینطوری میشم

دلتنگی ک خیلی سخته و بد ولی به این فکر کن ک تو دلتنگیت تموم میشه و میبینیش اونایی ک دیگه هیچ وقت نمیتونن عشقشون رو ببینن و مرده چی؟

یا اونا ک عشقشون نمیخوادشون ؟

وقتی دلت براش تنگ میشه به ماه نگاه کن یا بهش زنگ بزن یا  تماس تصویری

اگه بخاطر اتفاق بدی حالت خراب نشده بی دلیل این حالت داری کمبود ویتامین ب کمپلکس داری من خودم الان حال تورو دارم.ازکرونا میترسم هروقت اینطور میشم یه آمپول ب کمپلکس یه سرم قندی میگیرم ازداروخانه میرم درمانگاه برام تزریق میکنه تاآخر سرم میمونم تموم شه 

خانما ب کمپلکس امتحان کنید وبرای منم دعاکنید من خودم بهیارم باخیلی ازدکترای برجسته م کارکردم..یه چیزی میدونم که میگم انشاا..حال هممون خوب شه درضمن اگه میتونید گاهی به نور خورشید خیره بشید هیچوقت جای تاریک ساکت نمونید چون به روند بیماری کمک میکنه .بخام راجبش حرف بزنم دوتا مجله میشه