2821
2789
عنوان

بزرگترین دروغ های نی نی سایتی

| مشاهده متن کامل بحث + 11656 بازدید | 490 پست
من ک تازه عضو شده بودم و بحث تاپیکای چهره بود تو ۵۰۰ نفر فقط من سبزه بودم همه سفید و چشم رنگی و میوم ...

خداوکیلی من قدم ۱۷۰ 😂

زومبا کار میکنم 🤸‍♀️ همه جور رقصی بلدم 💃 کیک پزیم عالیه 🎂 خیاط آیندم  👗 زبان بدن بلدم 👀👅  اشپزیم زبانزد👩‍🍳و خونه داریم و همسرداریم در جه یک🧚‍♀️ پر از انرژی مثبت ،پر از شادی ، همیشه خنده رو لبامه  و میخندم ،تو خونمون همیشه با صدای بلند اهنگ های رقصی و شاد میزارم 🎶📣 با شوهر جانم زندگیمون خوشه ، شادی ، خنده ،هیجان داریم . عاشق همیم هر چی بشه پشت همیم . هر دومون یه زوج بی نظیریم عاشقتم چش رنگی 💚 💑💑 تا حالا به هر چی خواستم رسیدم چون تو کنارم بودی ن جلوم 😉😍 هردومون عاشق موتور سنگینیم 🏍 😘😃😄 من کنارت ارامش و آسایش دارم ☺️🙂 من خوشبختم خوشبخت 😄😀😍❤🧘‍♀️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اخه تخمدان کجاش به داخل رحم ربط داره........من برم سرمو بکوبم یجایی بیام😂

من هرچی آناتومی رحم تخمدا توضیح میدادم‌نمیفهمید میگفت نه جلو‌چشمای خودم دراومد افتاد😐بقیه رم ترسونده بود اخه

من ک تازه عضو شده بودم و بحث تاپیکای چهره بود تو ۵۰۰ نفر فقط من سبزه بودم همه سفید و چشم رنگی و میوم ...

من ۱۶۰ ام😂

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞
عججججب😂😂بعد میگن مردای ایرانی زن چشم رنگی دوس دارن خانومای ایرانی ک بدترن.من چشام مشکیه بیشتر دوس ...

چ میدونم والا... 

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 
وای اون دوروغگو بود. میدونستم  یه بار عکس کرم گذاشته بود یه النگو خییییییلی پهن هم دستش  ...

جالبه اون قطع کاربری نشد

منه بدبخت شدم

فک کنم انقدی که من اینجا رو جدی گرفتم و حقیقت میگم

هیچ کی جدی نگرفته😂

همین دیشب خانه تاپیک زد دوتا دوقلو دهتر دارم امروزم دوتا دوقلوهای پسرم به دنیا اومد.بعد معلوم شد درو ...

عکس پروفایلش چی بود 

دختراش؟؟؟؟؟

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤
يكي بود واااااي يكي دوهفته پيش ميگف هرروز يك لباس جديد ميپوشه آخرشب درمياره ميندازه سطل آشغال لباس ن ...

حتی اگر راستم بگه خیلی کار احمقانه ایه😐

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!
وااااالی ژیلوان دروغ بود؟؟؟ خودش گفت؟؟؟ اون ک عکسم میذاشت

نمیدونم کجاهای زندگیشو دروغ گفت.همش دروغ بود.ولی دروغ بود دیگه.ینفر هی تاپیک علیه ش میزد بچه ها نی نی یارو صدا زدن.نی نی یار اومد گفت ژیلوان با اون سه تا کاربر دیگه ینفر هستن.من که شک شدما

😂😂😂من بین ۱۶۲ با ۱۶۳ شایدم ۱۶۰ رو خودم شک دارم😂😂😂😂

😂😂😂 منم وزنم ۶۹ ۷۰ 

همه میگن چیه چاقی باید کم کمش ۶۰ باشی

زومبا کار میکنم 🤸‍♀️ همه جور رقصی بلدم 💃 کیک پزیم عالیه 🎂 خیاط آیندم  👗 زبان بدن بلدم 👀👅  اشپزیم زبانزد👩‍🍳و خونه داریم و همسرداریم در جه یک🧚‍♀️ پر از انرژی مثبت ،پر از شادی ، همیشه خنده رو لبامه  و میخندم ،تو خونمون همیشه با صدای بلند اهنگ های رقصی و شاد میزارم 🎶📣 با شوهر جانم زندگیمون خوشه ، شادی ، خنده ،هیجان داریم . عاشق همیم هر چی بشه پشت همیم . هر دومون یه زوج بی نظیریم عاشقتم چش رنگی 💚 💑💑 تا حالا به هر چی خواستم رسیدم چون تو کنارم بودی ن جلوم 😉😍 هردومون عاشق موتور سنگینیم 🏍 😘😃😄 من کنارت ارامش و آسایش دارم ☺️🙂 من خوشبختم خوشبخت 😄😀😍❤🧘‍♀️

۹۹ درصد تاپیکا، مخصوصا اونایی که داستان و ماجرا دارن ، تاپیکای خیانت، اونایی که خیلی تاپیک میزنن و...

دروغن

تاپیکای خاص، تقریبا همه اونایی که پربازدید میشن دروغن

تاپیکای راست همین تاپیکای شام و ناهار و راهنمایی خواستنا مثلا برای خرید چیزی، یا شروع کاری و یا درمان و کلا راهنمایی و مشورت خواستنای عادی....  و درکل تاپیکایی که حرفای عادی و روزمره است فقط راستن 

اینو از یه قدیمی نی نی سایتی بپذیر

عی بابا..فک کردم منم مشهور شدم🤐 اره دیگه چیکار کنیم یدقه پاشدیم اومدیم نیویورک کرونا هم باهامون او ...

مشهور تو کجا؟

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز