2777
2789

میشه الان یکم ارومم کنید تو تاپیکام گفتم شوهرم ازم دوره دلم گرفته 

محتاج یه صلواتم 😍تروخدا دعا کنین مشکلم حل بشه به امید خدا⁦❤️⁩

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا دلت گرفته یرو یکم برقص فیلم ببین یا کتاب یخون یا در پنجره خونتون باز کن هوای بهاری لمس کن یه چایی هم بنوش کنارش

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉
چرا دلت گرفته یرو یکم برقص فیلم ببین یا کتاب یخون یا در پنجره خونتون باز کن هوای بهاری لمس کن یه چای ...

وابیی اصن نمیتونم

از اول هفته تا پنج شنبه نیس

الان که کرونا اومده نمیشه بری خونه مادرت ولی بهترین کار اینه خونه نبلشیزکه حوصله ات سر نره البته من خودم زیاد تنها هستم خونه الان که کرونا هست شوهرم بیشتر خونه است اما قبلا صبح میرفت تا ۱۱ شب گاهی اوقاتم شیفت شب بود یا یه هفته نبود اما من خونه بودم کم میرم خونه مادرم خودم و با فیلم و کتاب سرگرم میکردم بیرونم نمیزاشت برم خیلی خوبه تنهایی اگه نمیترسی

الان که کرونا اومده نمیشه بری خونه مادرت ولی بهترین کار اینه خونه نبلشیزکه حوصله ات سر نره البته من ...

من هنوز عقدم 

موقعی که وقت آزاد داره تماس تصویری بگیر راجب حسهای خوبی که خواهید داشت وقتی که بیاد کنارت صحبت کنید

😭😭دلم براش تنگ شدهههه

واسه خودت چای و قهوه درست کن بخور سرحال بشی فیلم ببین فضای مجازی کارای خونت و انجام بده که شوهرت میاد بیشتر پیشش بشینی کیک و خوراکی درست کن واسه اخر هفته هر دفعه خودت واسه خونه یه چیزی درست کن سعی کن از وقتت استفاده کنی تو خونه کار کن درامد داشته بلش یا حداقل واسه خودت یه چیزی درست کن من چرم میدوزم رومیزی با نمد چیزی درست میکنم خیاطی میکنم 

واسه خودت چای و قهوه درست کن بخور سرحال بشی فیلم ببین فضای مجازی کارای خونت و انجام بده که شوهرت میا ...

آخه من هنوز نرفتم خونه خودم عقدم