2777
2789
عنوان

اقدامیهای فروردین 99 چند روز به موعودتون مونده بیاین دور هم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 47 پست
ااااا.واقعا.یعنی بارداربودی پریودشدی.چی بگم والا.من الان نه روزه دارم میخورم.تخمدانهام هرازگاهی دردم ...

انشه ا.. میشه عزیزم

منم میخوام از این ماه ورزش شروع کنم خیلی تاثیر داره پارسال میرفتم باشگاه تو دومین اقدام باردار شدم

من سه روز مونده به موعدم از دیشب لک قهوه یی خیلی کم میاد اولین ماهییه که قبل تاریخ موعدم اینطوری میشم .یه ساله هم اقدامم

خدایا شکرت که دعامو مستجاب کردی😍 گر نگهدار من آن است که من میدانم❤شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد💫گل پسرم خوش اومدی به زندگی مامان بابا  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دل درد پریودی هم یهو میگیره و ول میکنه مخصوصا وقتی زیاد وایسم و راه برم چندروز قبلم دور نافم تیر میکشید و تخمدونام

خدایا شکرت که دعامو مستجاب کردی😍 گر نگهدار من آن است که من میدانم❤شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد💫گل پسرم خوش اومدی به زندگی مامان بابا  
دل درد پریودی هم یهو میگیره و ول میکنه مخصوصا وقتی زیاد وایسم و راه برم چندروز قبلم دور نافم تیر میک ...

فک کنم مامان شدی خانومی از خیلیا شنیدم تیر کشیدن ناف نشونه بارداریه اونم فک کنم لک لانه گزینیه یه بی بی چک بزن ببینیم میتونی ما رو خوشحال کنی

فک کنم مامان شدی خانومی از خیلیا شنیدم تیر کشیدن ناف نشونه بارداریه اونم فک کنم لک لانه گزینیه یه بی ...

جدی میگی😍خیلی استرس دارم آخه یه ساله بی بی چک منفی میبینم😔روز موعدم میزنم بهترنشون میده ها؟

من ۳۱ فروردین  موعدمه..این شش روزه درد سینه دارم مخصوصا حین لمس..ویکم گرفتگی وانقباض زیر ناف..البته دوبار هم نافم تیر کشید..امروز بی بی چک زدم منفی بود امیدی هست؟؟؟؟؟؟.

دلم یک حال خوب میخواد
جدی میگی😍خیلی استرس دارم آخه یه ساله بی بی چک منفی میبینم😔روز موعدم میزنم بهترنشون میده ها؟

آره عزیزم از هر کی که شنیدم که نافش تیر میکشید باردار بود استرس نداشته باش و خوب استراحت کنم ادویه و چیزای گرمی نخور عزیزم

آره عزیزم از هر کی که شنیدم که نافش تیر میکشید باردار بود استرس نداشته باش و خوب استراحت کنم ادویه و ...

ادویه چطوری نخورم آخه هرروز توغذا میریزیم که😑تازه فصل انبه هم هست چطوووری میشه دید و نخورد😋

ادویه چطوری نخورم آخه هرروز توغذا میریزیم که😑تازه فصل انبه هم هست چطوووری میشه دید و نخورد😋

انبه اسکال نداره زیاده روی نکون

ادویه فقط زردچوبه میشه استفاده کرد دارچین رو سیستم عصبیه بچه تاثیر میذاره دمنوشم هیچ کدومش خپب نیست زعفران و زرشک چیزای حساسیت زا مثل توت فرنگی بادام زمینی فندقم نباید خورد کرفسم میگن بده

انبه اسکال نداره زیاده روی نکون ادویه فقط زردچوبه میشه استفاده کرد دارچین رو سیستم عصبیه بچه تاثیر ...

واقعا نمیدونستم😮حالااگه خدابخواد و نی نی دار بشم حتما رعایت میکنم .کتابی چیزی هست که این چیزارو نوشته باشه؟

واقعا نمیدونستم😮حالااگه خدابخواد و نی نی دار بشم حتما رعایت میکنم .کتابی چیزی هست که این چیزارو نوش ...

نمیدونم من تو بارداریه قبلیم هر چی میخوردم میزدم تو گوگل سرچ میکردم بعد اگه خوب بود میخوردم

واقعا نمیدونستم😮حالااگه خدابخواد و نی نی دار بشم حتما رعایت میکنم .کتابی چیزی هست که این چیزارو نوش ...

راستی خوردن آب هویج آب پرتقال خوب نیست

اناناسم اوایل نباید خورد