2777
2789
عنوان

اقدامیهای فروردین 99 چند روز به موعودتون مونده بیاین دور هم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 47 پست
عزیزم دعا و چهله برداشتی؟

ای بابا بلند شدم یبار رفتم پیش ی دعا نویس برام چله برید ۴۰روز گیرش بودم ...

چندبارم چله زیارت عاشورا برداشتم اما ...

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗

منم یه سقط تو پنج هفته داشتم که چیزی تشکیل نشده بود فقط خونریزی بود یکمی از پریودی شدیدتر یه زایمان تو 29 هفته که بچم نموند الان هفت ماه میگذره از زایمانم دو ماه تو اقدامم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یه سقط تو پنج هفته داشتم که چیزی تشکیل نشده بود فقط خونریزی بود یکمی از پریودی شدیدتر یه زایمان ...

عزیزم بعد از سقط شانس بارداری بیشتر میشه ولی تا فهمیدی بارداری برو دکتر برات شیاف نگه دارنده بچه بنویسه

به زودی زیر تیکر بارداریم مینویسم هذا مِن فَضلِ رَبّی  
حتما نتیجه میده جوشنده انجیر و هویج و چه جوری درست میکنی

حدودبیست تاانجیرخشک روازوسط نصف کن.سه ونیم تاچهارلیوان اب بدون کلرروبذاربجوشه جوش اومدانجیرهاروبریزدرش روبذاریکم بکش پاین شعله رویک ربع بادربسته بجوشه.بعدیه ظرف دیگه بازچهارلیوان اب بریزپنج شش تاهویج تازه وتقریبادرشت روبشورخردکن پنج شش قاچ کن بریزمثل انجیردرش روبذاراین بیست دقیقه بجوشه بعدخاموش کن ابهاشون روقاطی کن روزی یک تادولیوان بعدپیازهابافاصله هم میتونی بخوری

ای بابا بلند شدم یبار رفتم پیش ی دعا نویس برام چله برید ۴۰روز گیرش بودم ... چندبارم چله زیارت عاشور ...

عزیزم دعا نویس رو بیخیال شو تو باید خودت رک رو راست بشینی با خدای خودت حرف بزنی یه شب قشنگ وضو بگیر بشین به گناهات اعتراف کن بگو من میدونم عیبت کردم دروغ گفتم فلان کردم بسار کردم اما الان پیشمون و میخوام منو ببخشی از خدا بخشش بخواه و توبه کن بعد از خدا و امام ها خواهش کن که تورو به حاجتت برسونن از ته قلبت چهله ای که ندونی چی میخونی نمیشه باید بدونی چی داری میگی با حوصله

چهله زیارت عاشورا به نیت حاجت روایی و هدیه به علی اصغر یخون

صدقه و خیرات هدیه به شهید ابراهیم هادی و سعید سامانلو نذر کن حاجتت رررفتی مثلا کلوچه پخش کنی یا مثلا برای بچه های محلتون بستنی بخری چ میدونم هرچی قبل نزدیکی دو رکعت نماز بخون حتما هم با وضو اقدام کن

خیلیا باردار بودن ولی علایم نداشتن امیدوار باش هنوز زوده

نمیدونم اخه اصلااااا هیچ علایمی ندارم بی بی هم ک منفی شد یاد ماه های پیش افتادم ک منفی میشد و پری میشدم این ماه هم بیخیال شدم اما شوهرم میگه اینجوری نگو شاید بگیره اون بیشتر از من منتطره😢

منم یه سقط تو پنج هفته داشتم که چیزی تشکیل نشده بود فقط خونریزی بود یکمی از پریودی شدیدتر یه زایمان ...

انشاالله یباردیگه واین بارباتوکل به خداصحیح وسالم بغل بگیری نی نی نازت رو

حدودبیست تاانجیرخشک روازوسط نصف کن.سه ونیم تاچهارلیوان اب بدون کلرروبذاربجوشه جوش اومدانجیرهاروبریزد ...

من یه بار قبل سقطم تصمیم گرفتم پیاز درمانی شروع کنم اون ماه پریود شدم روز پنجم پریودیم که خونریزیم تموم میشه بی بی زدم منفی بود بعد پیاز درمانیمو شروع کردم روز دهم رفتم دکتر گفت هیچ فولیکولی نداری حتما تنبلی داری بهم دارو داد نخوردم گفتم این ماه ببینم چی میشه نگو حامله بودم نمیدونستم چند روز بعد لکه قهوه ای دارم زنگ زدم دکترم گفت به خاط فیبرمته خیلی اتفاقی بی بی زدم مثبت شد ولی ب پیازا کار خودشو کرد دیگه بتام بالا نرفت برای همین با وجود پریود شدن بازم میترسم حامله باشم

من یه بار قبل سقطم تصمیم گرفتم پیاز درمانی شروع کنم اون ماه پریود شدم روز پنجم پریودیم که خونریزیم ت ...

ااااا.واقعا.یعنی بارداربودی پریودشدی.چی بگم والا.من الان نه روزه دارم میخورم.تخمدانهام هرازگاهی دردمیکنه حالاتاسه روزدیگه فکرکنم تخمک گذاریم باشه.خداخودش کمک ام کنه خسته ام واقعاازانتظار.دلم یه معجزه میخواد