2777
2789

چجوری یاد گرفتید بهش شیر بدید 

چند ساعت به چند ساعت پوشکشو عوض کنید

خیلی گریه کرد و ساکت نشه باید چیکار کرد

چقدر لازمه کسی پیشتون بمونه بعد از زایمان

چقدر طول میکشه که توو این کارا به کسی احتیاج نداشته باشید 

اگه با یه اتفاق هم مواجه شدید توو دوران نوزادی بچتون هم بگید 

همش بستگی به خودت داره

من بعضیا رو دیدم تا نه ماهگی خودشون نتونستن بچه رو حموم ببرن

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش بستگی به خودت داره من بعضیا رو دیدم تا نه ماهگی خودشون نتونستن بچه رو حموم ببرن

من خودم دوس دارم سریع همه چیزو یاد بگیرم و خودم کارای خودمو انجام بدم 

بعضی بچه ها که کولیک دارن با صدای سشوار آروم میشن

میتونی از گوگل دانلود کنی که سشوارت نسوزه

بعضیا با یه صدا و اهنگ خاص که مادر تو بارداری هر روز تکرار میکرده آروم میشن

تو بارداری سوره ی محمد بخون ، بچه آروم و صبور میشه ، من واقعا نمونشو دیدم

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

من تا ۶ماهگی اصلا حموم نبردمش.وقتی توتست بشینه خودم بردم.شیر دادنم که کاری نداره زود یاد میگیری.پوشکشم من تقریبا ۴ ۵ ساعت یبار عوض میکردم.از روز اول بغل نگیر بچتو و نزار بغلش کنن بچه بغلی پدر آدمو درمیاره.ودر اخر بچه یه چیز کاملا شانسیه.بعضی بچه ها ذاتا آروم و خوش اخلاق و بی دردسرن بعضیا نع

منم نوزاد بودم مامانم میترسم حمومم کنه بابام حمومم میکرد  میگفت مثل ماهی تو دست سر میخوردی😁

چه جالب. اره واقعا به نظرم سخته ولی فکر کنم از دو سه ماهگی راحتتر بشه 

من خودم دوس دارم سریع همه چیزو یاد بگیرم و خودم کارای خودمو انجام بدم 

منم بچه ی اولمو باردارم

خیلی نگران مسولیتش بودم

به این فکر کردم که قبل ازدواج نه غذا پختن بلد بودم نه مهمونی دادن 

وقتی افتاد گردنم همه چیزو به نحو احسن انجام دادن

بچه.داری هم مثل همون 

هر سوالی هم داشتی اینترنت هست

منم بچه ی اولمو باردارم خیلی نگران مسولیتش بودم به این فکر کردم که قبل ازدواج نه غذا پختن بلد بودم ...

اره منم قبل از ازدواجم هیچی بلد نبودم 

ممنونم عزیزم 

منم بچه ی اولمو باردارم خیلی نگران مسولیتش بودم به این فکر کردم که قبل ازدواج نه غذا پختن بلد بودم ...

ایشالا بسلامتی نی نیت صحیح و سالم به دنیا بیاد عزیزم 

ایشالا بسلامتی نی نیت صحیح و سالم به دنیا بیاد عزیزم 

مرسی عزیزم

همچنین کوچولوی شما