برا دو پیمانه برنج نصف لیوان ماست و ی تخم مرغ با هم میزنم برنج زنده تر ابکش میکنم با ماست و تخم مرغ مخلوط میکنم نمک و فلفل و زعفرون و ی قاشق گلاب میزنم
نصف ی سینه مرغ خوب نمک میزنم بعد خوب خوب سرخ میکنم بعدش تیکه تیکه میکنمش
زرشک و کشمشم تفت میدم
یک سوم برنج زعفرونی رو میریزم کف قابلمه ک روغن ریخته بودم با پشت قاشق فشار میدم بعد تیکههای مرغ و زرشک و کشمش میریزم بعدشم بقیه برنج
چندتا چوب دارچینم اخر سر میذارم روی برنج میذارم بپزه
بعضیا مرغ ابپز میکنن بعد ریش ریش میکنن و تفت میدن ک من اونجوری دوست ندارم بنظرم بوی بدی میگیره
گاهی بادمجون سرخ شده هم میریزم طعمش خوب میشه
موقعی ک مواد میریزی باید یخورده از کناره قابلمه فاصله بدی ک بقیه برنج ریختی لایه بالایی و پایینی بهم بچسبن
این مقدار برا ۳نفر کافیه