2777
2789

چه مطلبی از دوستان نی نی سایتی تو زندگیتون تاثیر خوبی داشته

ممنون میشم مطرح کنید که ما هم استفاده کنیم 😘خواهش میکنم تو این تاپیک فقطططط تاثیرات مثبت رو عنوان کنید 🙏

از خودم شروع میکنم😊

یکی اینکه من قبلا برای خانواده همسرم مثل دختر خانواده مایه میذاشتم و به همین دلیل توقع برخی رفتارها رو از اونها داشتم که انجام نمی شد. بعد کلی دلخور میشدم و گاااهی هم گله میکردم (  غالبا به همسرم) اما بعد از کسب تجربه از علمای نی نی سایت فهمیدم "عروس خوب" بودن کافیه و لازم نیست نقش دختر رو ایفا کنم

اینجوری توقعات بی‌موردم هم برطرف شد و آرامشم بیشتر 💪

دومیش هم تجربه پخت کیک خوشمزه 😋

@ماریا قناد

الان این دو تا تو ذهنم بود

🙏لطفا برای شادی روح پدرم صلوات بفرستید 😘

هیچی 😐😐

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش اکثر مشکلات زنانه یا اقدام یا بارداری و..سرچ میکنم تاپیکای قدیمی رو راجع بهش میخونم اکثرا جوابمو میگیرم یا سوالات کلینیکو راجع بهش میخونم

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

کلا خوب بوده برام

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞

یکی دو تا از ایتم های سولار رو بلد نبودم اینجا یاد گرفتم

راجع به بارداری هم اطلاعاتم بهتر شد

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

تاپیک زایمان طبیعی خیلی خوب بود برام باعث شد برام عادی بشه این قضیه و باهاش کنار بیام 

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞