ارد ۲۵۰گ
مایه خمیر یک ق غ
شیر۱٫۳پیمانه(یا کمی بیشتر)
شکر۳۵گرم
زعفران دم کرده یک ق چ
وانیل ۱٫۲ق چ
مواد لازم برای کرم
آب یک پیمانه
شکر یک پیمانه
ارد ۱٫۲پیمانه
وانیل ۱٫۲ ق چ
مواد رومال :زرده تخم مرغ یک عدد،مقداری زعفران حل شده در ۲ق چ شیر،کنجد
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
اول کرمو درس میکنیم و میزاریم خنک شه شکر و آرد رو با هم مخلوط میکنیم و آب رو اضافه میکنیم روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا سفت که شد وانیل رو اضافه میکنیم و از رو حرارت بر میداریم تا خنک شه
حالا نونش:یک قاشق شکر رو توی شیر ولرم حل کنید وخمیر مایه رو روش میپاشیدو در ظرفو میزاریم تا عمل بیاد. تخم مرغ،روغن،شکرو با همزن میزنیم و خمیر مایه عمل اومده رابهش اضافه میکنیم و آردی که الک کردیم رو روش میریزیم بعد میزنیم و خمیر رو ورز میدهیم اصلا نباید به دست بچسبه .حالا خمیر رو به چند قسمت تقسیم میکنیم و روی سطح رو آرد پاشی میکنیم و خمیر رو به شکل مستطیل خیلی نازک در میاریم روی خمیرو کرم میزاریم و از طول روی هم میزاریم .و به اندازه دلخواه برش میزنیم و داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم با فاصله میزاریم.بعد روشون پارچه ای میندازیم و به مدت دو ساعت استراحت میدیم بعد روشون رو با مخلوط زرده و شیرو زعفران رومال میکنیم.حالا سینی رو داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰درجه میزاریم.
نوش جان🥰لایک 👍😚