2777
2789
عنوان

شیرینی دانمارکی ،دستور👇👇

190 بازدید | 3 پست

ارد ۲۵۰گ

مایه خمیر یک ق غ

شیر۱٫۳پیمانه(یا کمی بیشتر)

شکر۳۵گرم

زعفران دم کرده یک ق چ

وانیل ۱٫۲ق چ

مواد لازم برای کرم

آب یک پیمانه

شکر یک پیمانه

ارد ۱٫۲پیمانه

وانیل ۱٫۲ ق چ

مواد رومال :زرده تخم مرغ یک عدد،مقداری زعفران حل شده در ۲ق چ شیر،کنجد

🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺⁦🌺🌺🌺🌺

اول کرمو درس میکنیم و میزاریم خنک شه شکر و آرد رو با هم مخلوط میکنیم و آب رو اضافه میکنیم روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا سفت که شد وانیل رو اضافه میکنیم و از رو حرارت بر میداریم تا خنک شه

حالا نونش:یک قاشق شکر رو توی شیر ولرم حل کنید وخمیر مایه رو روش میپاشیدو در ظرفو میزاریم تا عمل بیاد. تخم مرغ،روغن،شکرو با همزن میزنیم و خمیر مایه عمل اومده رابهش اضافه میکنیم و آردی که الک کردیم رو روش میریزیم بعد میزنیم و خمیر رو ورز می‌دهیم اصلا نباید به دست بچسبه .حالا خمیر رو به چند قسمت تقسیم میکنیم و روی سطح رو آرد پاشی میکنیم و خمیر رو به شکل مستطیل خیلی نازک در میاریم روی خمیرو کرم میزاریم و از طول روی هم میزاریم .و به اندازه دلخواه برش می‌زنیم و داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم با فاصله میزاریم.بعد روشون پارچه ای میندازیم و به مدت دو ساعت استراحت میدیم بعد روشون رو با مخلوط زرده و شیرو زعفران رومال میکنیم.حالا سینی رو داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰درجه میزاریم.

نوش جان🥰لایک 👍😚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.