2821
2789
عنوان

سفرهای بین استانی

219 بازدید | 14 پست

بچه ها کسی تاحالا از استانی به استان دیگه در این مدت که بیماری کرونا شایع شده تردد داشته؟!

خودتون یا اطرافیانتون 

از آینه بپرس نام نجات دهنده خویش را آیا زمین که زیر پای تو می لرزد تنها تر از تو نیست؟!

آره برادرشوهرم تهران سربازه قبل عید رفت شهر خودمون دو روز پیشم برگشت تهران

در پی رد و قبول عامه خود را خر مساز*چونکه نبود کار عامی جز خری یا خرخری*گاو را باور کنند اندر خدایی عامیان*نوح را باور ندارند از پی پیغمبری

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان میشه رفت؟

عوض شدم!!آدمی دیگر شده ام با کوله باری از تجربه...                با زخم هایی عمیق..با شکست هایی پر درد...                         دیگر هیچ چیز و هیچ کس نمی تواند آسان مرا مال خود کند...     دیریست از خداحافظی ها غمگین نمیشوم.. ‌                             به کسی تکیه نمیکنم و از کسی انتظار محبت ندارم...                  خودم بوسه میزنم بر دستانم،سر به زانوهایم میگذارم و خودم سنگ صبور خودم میشوم....                                                    حس خوبیست..‌.!!                                                                اینکه خودت همه کَسِ دنیای خودت باشی.....!!!

اره از دوستانمون قبل عید رفتن و بعد عید برگشتن

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه 
آره برادرشوهرم تهران سربازه قبل عید رفت شهر خودمون دو روز پیشم برگشت تهران

با اتوبوس یا وسیله دیگه ایی رفتن؟

از آینه بپرس نام نجات دهنده خویش را آیا زمین که زیر پای تو می لرزد تنها تر از تو نیست؟!
اره از دوستانمون قبل عید رفتن و بعد عید برگشتن

نه قبل از عید مثلا از بعد پونزدهم فروردین

با اتوبوس یا وسیله دیگه ایی رفتن؟

اتوبوس

ماشین خودش و نبرده بود

در پی رد و قبول عامه خود را خر مساز*چونکه نبود کار عامی جز خری یا خرخری*گاو را باور کنند اندر خدایی عامیان*نوح را باور ندارند از پی پیغمبری
نه قبل از عید مثلا از بعد پونزدهم فروردین

اره همسرم ی سفر کاری داشت با اتوبوس رفت و برگشت

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه 
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز