2777
2789

آیا ممکنه؟ 

رژیم میگیرم . ورزشم داشتم . تو این هفته نمیدونم چرا زیاد کردم . هیچ دلیلی براش پیدا نمیکنم . 

گپ لاغری. لینک و کپی کن توی تل گرام @rejimcalorishomary

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم منم دقیقا دقیقا مشکل شمارو الان دارم عین شرایط خودتم دارم رژیمم و دارم ادامهدمیدم یکهفتع هست پریودم تموم شدهدبی دلیل دقیقا ۱.۵ زیاد کردم

شماومتوجه شدی دلیلش چیه تخم‌گذادی بود؟؟؟

سلام عزیزانم میدونم خیلی وقته گذشته از ارسال نظراتتون میخواستم بدونم منم همین مشکل دارم تو رژیمم ولی روز تخمک گذاریمم هست ولی یک کیلو افزایش وزن داشتم کسی هست مثل من بوده حالم بده از افزایش وزنم آیا بخاطر تخمک گذاریه یا چی

۳ روز قبل از پریود و تا سومین روز پریود و حتی زمان تخمک گذاری وزن کشی نکنید تخمک گذاری تقریبا ۱۴ روز مانده به پریود بعدی رخ میده

من به نظرم ۴ روز به پریود و تا ۱۰ روز مانده به پریود بعدی وزن کشی نکنید تا وزنتون رو کامل درست نشون بده یعنی کلا ماهی یه بار اونم ۱۰ روز مانده به پریود بعدی وزن کشی کنید

اگه نظرم براتون مفید بود لایک کنید❤️

✒️متاهل

۳ روز قبل از پریود و تا سومین روز پریود و حتی زمان تخمک گذاری وزن کشی نکنید تخمک گذاری تقریبا ۱۴ روز ...

مفید بود گلم ولی یکم گیج شدم دقیقا کی باید وزن کنیم 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
مفید بود گلم ولی یکم گیج شدم دقیقا کی باید وزن کنیم

اون موقع به نظرم درست راهنمایی نکردم

تقریبا ۳ روز مانده به پریود تا روز سوم پریود و هم زمان تخمک گذاری وزن بالاتر نشون داده میشه

تقریبا ۳ روز قبل از پریود کم کم وزن بالا میره پس بهتر وزن کشیده نشه و تا روز سوم پریود میگن ادامه داره ولی به نظر من چون پریود هر کس یه مدله پس اصلا توی پریود وزن نکشید یعنی ۳ روز مانده به پریود تا اتمام پریود وزن نکشید

۱۴ روز مانده به پریود بعدی هم تقریبا تخمک گذاری هست و این باز با توجه به پریود هر شخص متفاوته مثلا دیدم کسی دقیقا فردای اتمام پریود تخمک گذاری داشته پس نمیشه گفت دقیقا کی تخمک گذاری هست پس

بهتره حدود ۴ یا ۵ روز که مونده پریود بشید وزن کشی کنید چون هنوز عوارض پریود نیومده و احتمال قوی تخمک گذاری هم به پایان رسیده

✒️متاهل