2777
2789
عنوان

سلام. کسی هس تنبلی تخمدان داشته باشه بخاد باردار بشه ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 55 پست
منم یه مدت دارو خوردم لتروزول کلومیفن نشد  سیاهدونه عسل رازیانه پیاز درمانی ویتاگنوس همرو امتح ...

منم این راهها رو رفتم نشد

رو نمایان کردمو یه شهر دستش رابریده😎..کاربری قبلیم به لطف دوستان مبادی آداب ترکیییید🙃😕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا من بعد ۳سال و نیم انتظار تازه به همین نتیجه ک شما میگی رسیدم  

خودمم همین طورم من فولیکولام نارس بود حتی با مصرف دارو دارو هارو قطع کردم یک ماه روزی سه قاشق مخلوط شیره انگور و ارده خوردم کلا رفتم سراغ گرمیجات وقتی رفتم سونو فولیکولام یکی19بود یکی17

پس خیلی تاثیر داره

🧚‍♀️
ریش   نامنظمی پریود،کم شدن پریود،اما با رژیم کنترلش کردم وزنمو آوردم پایین کنترل شد بعد باردار ...

اره توفرکش هستم

شاغلم تحرکم خیل کمه

باشگاه رفتم به خاطر متفورمین حالم بد شد دیگه نرفتم 

پیاده روی خوبه؟؟؟؟؟

آرامش خودتون رو فدای بی شعوری دیگران نکنید😊

خانومت من علائمم اینه که زود چاق میشم..پایین آنهم قسمت ران کافه خسته شدم بخدا مو زائد هم فراوان دیگه خجالت می کشم برم جایی این موها آبروی آدمو ميبرن

سلامتی امام زمان و تعجیل فرج یه صلوات بفرست عزیزم🥰
اره توفرکش هستم شاغلم تحرکم خیل کمه باشگاه رفتم به خاطر متفورمین حالم بد شد دیگه نرفتم  پیاد ...

پیاده روی عالیه.من تو مدت قرنطینه کرونا با رژیم وزن کم کردم.برای کاهش وزن حتما تحرک لازم نیست ،میشه با کمی حذف غذاهای پرکالری کم کرد.حذف شیرینبجات،سرخ کردنیا.

اگه وزنت بالاست و تنبلی داری حتما وزنتو بیار پایین قبل بارداری،چون باردارم شی خطر سقط داره تنبلی و چاقی باهم

پیاده روی عالیه.من تو مدت قرنطینه کرونا با رژیم وزن کم کردم.برای کاهش وزن حتما تحرک لازم نیست ،میشه ...

مرسی از راهنماییت خیلی ممنون 

آرامش خودتون رو فدای بی شعوری دیگران نکنید😊
من ک کلا لاغر شدم چاق نمیشم برعکس همه هستم 

من که چاقی  قسمت پایین تنه بيچارم کردم با موهای زايد ....اصلا مو زايد بدترین چیزی هس که تا حالا دیدم...من یه لقمه غذا می خورم اون میشه چربی قسمت ران..چون چاق شدن رو خودم حس ميکنم

سلامتی امام زمان و تعجیل فرج یه صلوات بفرست عزیزم🥰
خودمم همین طورم من فولیکولام نارس بود حتی با مصرف دارو دارو هارو قطع کردم یک ماه روزی سه قاشق مخلوط ...

حالامن فولیکولام روز ۱۲قاعدگی ۲۲میشه ولی ازاد نمیشه و همش به کیست تبدیل میشه 

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین