2777
2789

سلام دوستای گلم خوبین

من امروزروزدوم پرودیمه کی باید بادکش تخمدان انجام بدم برای تنبلی تخمدان?واینکه خودم میتونم خونه انجام بدم؟؟؟میشه کمکم کنین..کسی از بادکش جواب گرفته که باردارشه؟؟؟!

الهی آرزویم راباحکمتت یکی کن  😍فعلا اول راهم ومنتظر..ان شاء الله هرچی ب صلاحه بشه وسالم صالح باشه..براهمه تودلیادعاکنین سالم بدنیابیان

باید تا روز سوم فقط گرمیجات بخوری اصلا لبنیات و میوه نخوری کاچی حتما بخور روز سوم پریودی بادکش میکنن من رفتم پیش یه خانومی خیلی خوب بود بعد یه دوره پریودی باردار شدم 

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از عرق فراسیون و توسل به امام زمان جواب گرفتم

خداروشکر.برامنم دعاکن...چجکری مصرفش؟؟

الهی آرزویم راباحکمتت یکی کن  😍فعلا اول راهم ومنتظر..ان شاء الله هرچی ب صلاحه بشه وسالم صالح باشه..براهمه تودلیادعاکنین سالم بدنیابیان
باید تا روز سوم فقط گرمیجات بخوری اصلا لبنیات و میوه نخوری کاچی حتما بخور روز سوم پریودی بادکش میکنن ...

عزیزم فقط روز سوم!؟؟چنددوره رفتین؟؟

شبا به جای اب میخوردم

دوران پریودیم؟؟؟چندوقت بعدجواب داد؟؟تنبلی داشتین؟