2777
2789

البته پیام داشتم ولی کسیو ندارم که همجنس خودم باشه صمیمی باشیم دردودل کنیم...باشوهرمم زیاد درد و دل نمیتونم کنم....زیاد گوش نمیکنه و اکثرادعوامون میشه..کی مثل من هییچ دوستی نداره ?دیگه تواین سن نمیشه دوست جدید پیداکردواقعاسخته

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از وقتی یادم میاد ک از شمال اومدیم قم همه چی تغییر کرد دوست های دوران کودکی مو از دست دادم وخیلی اتفاقات دیگه البته دوست دوران راهنمایی با دبیرستان دارم ولی صمیمی نیستیم ....خودمو وخودم

از وقتی یادم میاد ک از شمال اومدیم قم همه چی تغییر کرد دوست های دوران کودکی مو از دست دادم وخیلی اتف ...

نه دوستای دوران دبیرستانم چندتاشونو دارم ولی خب ...بدرد نمیخورن زیاد درحد پیام تبریک واینا...کسی نیست که بشه از مشکلاتم باهاش بگم.و واقعا براش مهم باشه و راهنماییم کنه...یا گوش بده به حرفام.خیلیییی تنهاااام

نه دوستای دوران دبیرستانم چندتاشونو دارم ولی خب ...بدرد نمیخورن زیاد درحد پیام تبریک واینا...کسی نیس ...

مث منی ...من تک دخترم و۳تا داداش دارم اگه جهان رو بزارن یه طرف و داداش هام یه طرف مامان و بابام اونا رو انتخاب میکنن همیشه هم بین مون تبعیض بوده تو فکر کن من چقدر از تو تنها ترم

نه دوستای دوران دبیرستانم چندتاشونو دارم ولی خب ...بدرد نمیخورن زیاد درحد پیام تبریک واینا...کسی نیس ...

عزززیزززم..درکت میکنم خیلی سخته...سرگرمی نداری.چه میدونم باشگاهی کلاسی دانشگاهی بچه ای چیزی

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....

اخه رفیق میخوای چیکار..

من ی رفیق بیست ساله داشتم ..

همیشخ هم ادعای رفاقت میکرد ک من رفیقم ..

باهاش دردودل میکردم..مجردی با این همسرم ک دوست بودم..دست همو میگرفتیم..

خب اون موقع ایمانم ضعیف بود..بعد چندماه پیش بهش گفتم عکس بدون روسری گذاشتی پروفایل درست نیست بنظرم بردلر رفیق..

هرچی دهنش حرف بود بهم زد که تو یادت رفته میرفتی بیرون دست میدادی ب ...

تو میخوای منو انر ب معروف کنی..من رفاقت کردم درحقت ب دردودلات گوش میدادم..

منم گفتم اگه رفیق بودی الان اون دردودلارو تو سرم نمیزدی..

رفاقت بنظرم یا وجودنداره یا کمه..

لطفا نظری میدم هی نیاین به اسم کاربریم گیر ندین..من مرید امام زمانم اما آدمم..پیغمبر ک نیستم ..اللهم عجل لولیک الفرج..واسه ظهور آقا یه صلوات بدین..اللهم صل علی محمد و ال