2777
2789
عنوان

چه صداهای وحشتناکی میاد از آسمون😥

389 بازدید | 40 پست

مشهدم. ساعت ۴ صبح با صدای وحشتناک رعد و برق از خواب پریدم. هنوزم صدا میاد. نمیتونم بخوابم. تپش قلب گرفتم😭

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستین؟...ممنونم

کجا هسی من پیروزی

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احمدابادم. محله شمام صدا وحشتناکه؟

اره  دوس داری برات عکس بزارم ازمنظره خونم

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )
چیزی نیس گلم بارون رحمت الهییه آرامش داشته باش

هی میخوام اروم باشم. باز صدای وحشتناک میاد. ۳ ساعته قطع نمیشه

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستین؟...ممنونم

نترس گلم منم مشهدم و دقیقا همین الان رعد و برق های نسبتا زیاد و بارش بارون شدید...اتفاقا خیلی هم دوست دارم عالیه

کلا بهار رو به خاطر رعد و برق و بارونای یهوییش دوست دارم 

اگه گفتی کجایه