2777
2789

باعث و بانی کرونا❓🙄

منو توی تاپیک های باحال تگ کنید           اگر به من توهین کنید جمله کاربری شما تعلیق شده است، در صورت داشتن سوال از طریق صفحه تماس با ما اقدام نمائید را مشاهده خواهید کرد😎تاپیک خنده دار ❤  تاپیک ترسناک  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امروز خاک بر سر شدیم.عقب مونده و حقیر شدیم.لعنت شدیم.فقط مونده یکی تاپیک بزنه فحش خواهر مادر بده بهمون 

میدانی جذابیت کار خدا به چیست؟اینکه بخواهند نامت را خراب کنند و بعد نامت ترند اول جستجوی گوگل شود🌹کاش می گذاشتند گمنام بمانی.سر زبان ها افتادنت برایشان بد تمام می شود ای دلیل خلقت عالم 😍روحی لک فدا یا رسول الله❤یک روز ...شاید جمعه...حوالی عصر یا حتی صبح...نمیدانم....بیا سر زمانش حرفی نزنیم که دل خون است و جان خسته...اما میدانم...یک روز از کنار دیوار کعبه مردی خواهد آمد با ندای انا المهدی...آن روز تمام قناری ها آواز خوشی سر می دهند.و زمین...این زمین یخ زده ...بوی بهار می گیرد...و آن روز تمام عالم حسینیه می شود...وقتی پسر فاطمه به بغضی ۱۴۰۰ ساله می گوید..همانا جدم حسین را تشنه لب شهید کردند😔و بقیع ....آه بقیع...اللهم عجل لولیک الفرج
 امروز خاک بر سر شدیم.عقب مونده و حقیر شدیم.لعنت شدیم.فقط مونده یکی تاپیک بزنه فحش خواهر مادر ...

خدا نكنه چرا حقير شديم

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
چیشده عزیزم اول صبح روزتوداری اینجوری شرومیکنی

من کلا خابم نمیاد 

ازنارتحتی دلم گرفته دلم گرفته ک نمیتونیم حقمون روبگیریم دلم گرفته ک استرس زندگی روداشته باشی ولی میلیاردی پول داشته باشی و نزارن بهت برسه

خدا نكنه چرا حقير شديم

چرا دیگه.هممون یه مشت کشمشی خور حقیریم 

پ.ن:گلم یکی تاپیک زده بود شیرینی کشمشی های پدر شوهرمو ریختم سطل آشغال 

بعد گفتن چرا این‌کارو کردی اسراف گفت شما نگیرید که کشمشی میخوری

میدانی جذابیت کار خدا به چیست؟اینکه بخواهند نامت را خراب کنند و بعد نامت ترند اول جستجوی گوگل شود🌹کاش می گذاشتند گمنام بمانی.سر زبان ها افتادنت برایشان بد تمام می شود ای دلیل خلقت عالم 😍روحی لک فدا یا رسول الله❤یک روز ...شاید جمعه...حوالی عصر یا حتی صبح...نمیدانم....بیا سر زمانش حرفی نزنیم که دل خون است و جان خسته...اما میدانم...یک روز از کنار دیوار کعبه مردی خواهد آمد با ندای انا المهدی...آن روز تمام قناری ها آواز خوشی سر می دهند.و زمین...این زمین یخ زده ...بوی بهار می گیرد...و آن روز تمام عالم حسینیه می شود...وقتی پسر فاطمه به بغضی ۱۴۰۰ ساله می گوید..همانا جدم حسین را تشنه لب شهید کردند😔و بقیع ....آه بقیع...اللهم عجل لولیک الفرج
چرا دیگه.هممون یه مشت کشمشی خور حقیریم  پ.ن:گلم یکی تاپیک زده بود شیرینی کشمشی های پدر شوهرمو ...

اهان واسه اون شيرينيه .راست ميگيا چه خبره امشب😂

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
اهان واسه اون شيرينيه .راست ميگيا چه خبره امشب😂

خدا پدرتون رو هم بیامرزه براشون فاتحه خوندم

بچه ها میشه لطفا تاپیک راجع به شوهرمو گزارش بزنید برام؟

به نی نی یار بگو

منو توی تاپیک های باحال تگ کنید           اگر به من توهین کنید جمله کاربری شما تعلیق شده است، در صورت داشتن سوال از طریق صفحه تماس با ما اقدام نمائید را مشاهده خواهید کرد😎تاپیک خنده دار ❤  تاپیک ترسناک