2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بعدزایمان نگرفتم اما الان بچم ۱۴ماهشه حس میکنم واقعاافسردم هیچی نمیتونه حالم روخوب کنه البته کلا هیچی برام مهم نیست تنهاچیزی ک نارحت یاخوشحالم میکنه بچمه 

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره
وای خیلی بد بود  اصلن دوست ندارم یادم بیاد دایم گریه میکردم و سر همه چیز بهم میریختم بیچاره ...

دقیقا منم همینطور عین دیوونه ها شدم

خداجون میدونی چقد دوستت دارم 😍 

من گرفتم بعد یک و سال و دوماه هنوزم خوب نشدم. خیلی عصبی ام. گریه میکنم سر هرچیز کوچیکی. نمیتونم بخندم. حوصله شلوغی ندارم.

زیرگنبد کبود دوتا عاشق بود و کلی حسود... تقصیر همون حسودا بود که الان شد یکی بود یکی نبود😢
من گرفتم بعد یک و سال و دوماه هنوزم خوب نشدم. خیلی عصبی ام. گریه میکنم سر هرچیز کوچیکی. نمیتونم بخند ...

وای چقد بد 

انشاالله زودتر خوب بشی

من حال روحیم بشدت بد شده بود همش گریه میکردم خیلی روزهای بدی بود تک و تنها شوهرم تونست کمکم کنه،بیشتر بهم توجه میکرد

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...

من رو که پسرم انقدر اذیت کرد اصلا وقتی نداشتم برای افسردگی ، کولیک و رفلاکس و شیر نخوردن و گریه های شبانه روزی بی وقفه و غده ی زیر زبون  ، حتی یک‌دقیقه در شبانه روز وقت نداشتم ، شبانه روز در حال نگهداری و اروم‌کردن و دکتر بردن و اوردنش بودم‌

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 
دقیقا منم همینطور عین دیوونه ها شدم

خیلی مواظب باش

بی خیالش بشی بدتر میشی

به خودت برس

من دایم با شوهرم میرفتم بیرون

من از پاساژگردی متنفرم ولی هر شب میرفتم که فقط خونه نباشم چون هوا سرد بود پارک و اینا زیاد نمیشد رفت

حوصله دوستام هم نداشتم

استخر خیلی حالم رو بهتر میکرد 

میوه خیلی میخوردم

شیرینی و شکلات زیاد میخوردم 

کلن هر چیزی حالت رو خوب میکنه

خیلی مواظب باش بی خیالش بشی بدتر میشی به خودت برس من دایم با شوهرم میرفتم بیرون من از پاساژگردی ...

اره سعی میکنم کارایی بکنم زودتر رفع بشه

من دو هفته اول داشتم گریه میکردم یا داد و بیداد الکی یا بهونه بیخود الان خداروشکر خوبم 

کاکائو زیاد خوردم به خودم تلقین کردم که شادم اهنگ شاد گوش دادم 

هر روز حموم کردم و استراحت 

اصلا به خودت تلقین نکن حس افسردگی داری همش به لحظه خوب فکر کن به وسیله بچت نگاه کن براش برنامه ریزی کن که چکار کنی به این فکر کن بزرگ بشه زبون باز کنه تاتی تای راه رفتنش .....اینا حالتو خوب میکنه 😍😍