پدرشوهرش براشون شیرینی کشمشی گرفته بعد اینا ناراحت شدن که چرا برامون خامه ای نگرفته بعدم برداشته شیرینی ها رو ریخته تو سطل اشغال و عکس گرفته و گذاشته تو تاپیکش
نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یارعالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین اقایون محترم درخواست دوستی ندید
آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭 خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭 تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
خودم خامه ایی ولی شوهرم کشمشی .. هیچوقتم نمیزارم کشمشی بخره چون بعدش یه فص کتک میخوره😂...🌵
خب از دو تاش بخرین چرا خودخواهی
میشه دعا کنید به آریام برسم💓 خیلی همو دوس داریم دعا کنید وضع مالیشونم خوب شه کلی گرفتارن💗اینجا سایت تبادل نظر نه تحمیل نظر! وقتی با نظرم مخالفی جنگ راه ننداز
دقیقا من تو یه تاپیک دیگه گفتم شاید پدرشوهرش بخاطر کرونا خامه ای نخریده و کشمشی گرفته که بشه داغش کر ...
منم نظرم این
تو همه تاپیک ها که بودم گفتم
آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭 خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭 تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)