2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بگی جریان کشمشی چیه؟🤔🍉

پدرشوهرش براشون شیرینی کشمشی گرفته بعد اینا ناراحت شدن که چرا برامون خامه ای نگرفته بعدم برداشته شیرینی ها رو ریخته تو سطل اشغال و عکس گرفته و گذاشته تو تاپیکش 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

چرا شبگرد تعطیل شد داشتم توضیح میدادم 😂😂😂

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  
الان یکی میاد میکه تو این کرونا خامه😳 یا یکی میاد میگه اللهم عجل لولیک فرج یکیم میاد میگه واسم گز ...

دقیقا من تو یه تاپیک دیگه گفتم شاید پدرشوهرش بخاطر کرونا خامه ای نخریده و کشمشی گرفته که بشه داغش کرد😂

جدی؟ندیدم چطور

بله 

چند بار تذکر دادن در این باره تاپیک نزنید

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
پدرشوهرش براشون شیرینی کشمشی گرفته بعد اینا ناراحت شدن که چرا برامون خامه ای نگرفته بعدم برداشته شیر ...

خب چرا کاربری بدبخت ترکید؟🤣🤣🤣🍉

خواهشاااا لایک نکنید روانی شدم🍉
خودم خامه ایی ولی شوهرم کشمشی .. هیچوقتم نمیزارم کشمشی بخره چون بعدش یه فص کتک میخوره😂...🌵

خب از  دو تاش بخرین چرا خودخواهی

میشه دعا کنید به آریام برسم💓 خیلی همو دوس داریم دعا کنید وضع مالیشونم خوب شه کلی گرفتارن💗اینجا سایت تبادل نظر نه تحمیل نظر! وقتی با نظرم مخالفی جنگ راه ننداز  
دقیقا من تو یه تاپیک دیگه گفتم شاید پدرشوهرش بخاطر کرونا خامه ای نخریده و کشمشی گرفته که بشه داغش کر ...

منم نظرم این 

تو همه تاپیک ها که بودم گفتم

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)