2777
2789
اشتباه پدر و مادرها اینه اصول زندگی و سیاست های زندگی زناشویی و عشق و آموزش ندادن به بچه ها.واسه همی ...

افرین خیلی درسته حرفت چون یاد نگرفتم بخاطر زندیگم از غرور و بعضی کارم دس وردارم و یکم باسیاست پیش برم شاید اوضاعم بهتر شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانش گفته جنس تحویل داده رو پس نمیگیریم😁خدایی گفته ها

😂

پس باید بسوزید و بسازید...

از شوخی گذشته سعی کنید روش و اصول درست زندگی کردن رو یاد بگیرید.صوت و کتاب هم که الا ماشاالله وجود داره در این مورد.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
ما قهر نمیکنیم اصلا شاید ب جرات بگم سالی دو سه بار پیش بیا قهر کنیم اونم در حد یک ساعت بعدش شوهرم سر ...

افرین این درسته.زن عاقل و عاشق شوهرشو وابسته و شیفته خودش میکنه.نمیذاره حریم خصوصی زندگیش از چهار دیواریش خارج بشه.هیچ مشکلی حل نشدنی نیست گلم ،از قدیم گفتن یکی اب و یکی آتیش باشه 

افرین خیلی درسته حرفت چون یاد نگرفتم بخاطر زندیگم از غرور و بعضی کارم دس وردارم و یکم باسیاست پیش بر ...

بخدا خانم ها با سیاست زمونه میتونن شوهر و شیفته خودشون کنن به همه خواسته هاشونم برسم.غرور نباید جایی داشته باشه تو زندگی مشترک

چرا مردا وقتی بحث خونوادشون میشه نمیتونن یا نمیتونیم حلش کنیم 

میشه.وقتی میدونید رو خانواده حساسه نرو رو خط قرمزش،جلوش کوتاه بیا،با آرومی با سیاست حتی با گریه الکی بش بفهمون اشتباه میکنه،نه با جنگ و داد و بیداد و قهر کردن.

چرا مردا وقتی بحث خونوادشون میشه نمیتونن یا نمیتونیم حلش کنیم 

جبهه درست نکنید خانواده من،خانواده تو

چندبار نکات مثبت خانواده شو جلوش تعریف کن الکی ذوق کن با خانواده شوهر خیلی با سیاست برو جلوشون بگو بخند 

جبهه درست نکنید خانواده من،خانواده تو چندبار نکات مثبت خانواده شو جلوش تعریف کن الکی ذوق کن با خانو ...

نمیتونم بخندم دله خوشی ازشون ندارم بخسوس اگه جاری بزرگه اونجا باشه