2777
2789
نمیتونم بخندم دله خوشی ازشون ندارم بخسوس اگه جاری بزرگه اونجا باشه

خب الکی بخند میدونی بیشتر میسوزن اینجوری

یاد بگیر حرفات و تو لحن شوخی با خنده و چشمک بزنی.نهایتا دیدی داره بهشون برمیخوره بگو شوخیه ها ناراحت نشی.

بخون گفتم البته این در زمینه ی وقتی از خونه مامانش با توپ پر میاده خخخ

خیلی روش خوبیه منم همش م وقتی عصبانی میشه میزنمش خنده و مسخره بازی خودش کوتاه میاد.یعنی مشکل بوده در حد طلاق و کتک و...اما با خنده و شوخی و سیاست رد شده خطر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عجب باسیاستی هستی من وقتی میاد ازش بدم میاد اونجا بوده کلاحرف نمیزنم جواب سلامش به زور میدم

ن دیگه اشتباه نکن سلام خوبی و اینا رو بگو دیگه سکوت و تامام تا خودش بیا سر صحبت رو باز کنه بعد ی جوری باهاش حرف بزن انگار ن انگار خونه مامانش بوده 

از خانوادش سوال هم نپرس مثلا بابات بود مامانت چی گفت کلا میگم اصلا از اونا حرفم نزن تو خونه....

خب الکی بخند میدونی بیشتر میسوزن اینجوری یاد بگیر حرفات و تو لحن شوخی با خنده و چشمک بزنی.نهایتا دی ...

یعنی کاشکی میشد این لجبازیمو کنار بزارم و یکم سیاست داشته باشم الکی بخندم به خدا یه ساله حتا خندهم یادن رفته یا بگم از یاد بردنم میگم تو دلم چقددلم برای خندهام تنگ شده تو این یه سال اصلا از ته دل نخندیدم

خیلی روش خوبیه منم همش م وقتی عصبانی میشه میزنمش خنده و مسخره بازی خودش کوتاه میاد.یعنی مشکل بوده در ...

آره من اصلا با شوهرم بحث و دعوا نمیکنم صحبت میکنیم بقیش هم با سیاسیت پیش میبرم .دیگه دعوا و قهر و اینا الانه کارساز نیست زبووون خوش فقط  و سیاست 

یعنی کاشکی میشد این لجبازیمو کنار بزارم و یکم سیاست داشته باشم الکی بخندم به خدا یه ساله حتا خندهم ی ...

خب چرا!!سلامت روح و روان خودتو حفظ کن.مردا از زن افسرده،تو سری خور،ساده،غرغرو...خوششون نمیاد.ببین مگه ادم چند سال عمر میکنه که بخواد همش تو جنگ و دعوا باشه اونم سر بقیه،یا چیزای بی ارزش

تا میتونی برا دل خودت ارایش کن،آشپزی کن،بخونه برس،اهنگ بذار ورزش کن،برقص...ببین چطوری میادسمتت همیشه

آره من اصلا با شوهرم بحث و دعوا نمیکنم صحبت میکنیم بقیش هم با سیاسیت پیش میبرم .دیگه دعوا و قهر و ای ...

افرین بانوی باهوش و فهمیده👏👏👏👏👏👏

زندگی میدان جنگ نیست حتی بخاطر روح و روان خودمون باید از دعوا دوری کنیم

افرین بانوی باهوش و فهمیده👏👏👏👏👏👏 زندگی میدان جنگ نیست حتی بخاطر روح و روان خودمون باید از دعو ...

آفرین دقیقا چرا دعوا و بحث و قهر و این چیزا هم اوقاتمون تلخ میشه تهش میشه ناراحتی اعصاب میگن تو خونه بابات اینطوری بودی اصلاااا .پس خیلی زیرکانه همسر رو ب سمت خود کشیده و با سیاست زندگی ارامی را سپری میکنیم خخخ

ولی شوهرم یه زن با حجاب قران خون اصلا به اهنگ اینام گوش ندم 

تو خونه خودتون مگه کی هست که حجاب بگیری.الان ماشالا اهنگ های مجاز قر تو کمرشون بیشتر از غربی هاس😂😂😂😂😂

هر مردی بگه دوس ندارم دروغ گفته .اگه این چیزا رو دوس نداره چرا ازدواج کرده

زن باید تو خونه برا شوهرش مث معشوقه رفتار کنه نه نقش مادر و بازی کنه همش پا گاز و ظرف و لباس و افسرده و...

این جور زنی مخواد ولی من میخوام شادی کنم برقصم برم بیرون عکس بگیرم باهاش بخندم از ته دل ولی اصلا باهام پایه نیست هرهفته یه جای جدید بریم ولی من ۶ساله باهاش زندگی میکنم تو ای ۶سال همه ی اخر هفته خونه مادر شوهرخان بودیم دلم پوسید به خدا یک سال افسردم از ادما بیزارم قبلانا خیلی دوس داشتم سیاست یاد بگیرم ولی الان دلم نمیخواد میگم اگه کسی دوسم داشته باشه همینجوری دوسم داره 

این جور زنی مخواد ولی من میخوام شادی کنم برقصم برم بیرون عکس بگیرم باهاش بخندم از ته دل ولی اصلا باه ...

تو همون کارا رو انجام بده بعدش که حالش خوب بود یهو پیشنهاد بده بریم دور دور مهمون من بستنی

یا اگه منو ببری دور دور جایزه داری

همیشه قبل با بعد اسمش پیشوند و پسوند عاشقانه بذار،حتی اگه مخالف حرفت هم باشه کوتاه میاد.امتحان کن ضرر نداره😉

این جور زنی مخواد ولی من میخوام شادی کنم برقصم برم بیرون عکس بگیرم باهاش بخندم از ته دل ولی اصلا باه ...

چرا دیگه اول باید با سیاست شوهرتو بکشی سمت خودت شیفته و عاشق خودت بکنیش بعد دیگه حله گوش میده 

تو خونه خودتون مگه کی هست که حجاب بگیری.الان ماشالا اهنگ های مجاز قر تو کمرشون بیشتر از غربی هاس😂😂 ...

اگه اهنگ بزارم میه عوضش کن دخترم یاد میگیره حتا از فیلم اشپزی و اینا بدش میاد میگه نگیر اینا رو دخترم یاد میگیره بعدا هی بهونه میگیره میگه بابا بخر میخوام با مامان کیکدرست کنم میگه اینارو یادش ند بعد وقتی اشپزی میکنم هی میاد سر قابلمه رو برمیداره تا ببینه چقد غذا گذاشتم اگه ببینه زیاده یکم بعد هی غر میزنه چرا غذا زیاد میزاری میگم زیاد نیس میخوریم اخه دتا بچه دارم همیشه میگنمامان غذا ولی این فقط فکر جیب خودشه که کم نیاره